-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baugino, kad nužudys: nepažįstamasis grasino į mokyklą ėjusiai 12-metei vilnietei

Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 1 d.).
Reido akimirka
Asociatyvi iliustracija: gal sausio 23 d. apie 7 val. 40 min. Vilniuje, I.Šimulionio g. buvote su vaizdo registratoriumi? / 15min.lt/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Sausio 23 d. apie 7 val. 40 min. Vilniuje, I. Šimulionio g., nepažįstamas vyras grasino į mokyklą ėjusiai nepilnametei (gimusiai 2010 m.).

Pareigūnams itin vertingi būtų vairuotojų vaizdo registratorių įrašai.

Sostinės policija prašo visuomenės pagalbos – atsiliepti asmenis, turinčius tyrimui reikšmingos informacijos, kurie sausio 23 d. nuo 7 val. iki 8 val. galbūt ėjo/važiavo I. Šimulionio gatve (ties 3, 5 namu) ar buvo palikę automobilį su įjungtu vaizdo registratoriumi, ir apie informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato vyriausiąjį tyrėją Darių Urbanavičių, tel. 8 600 83335, el. paštu darius.urbanavicius@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos tel. 112.

15min atkreipia dėmesį, kad pastaruoju metu sostinėje jau būta kelių nerimą keliančių pranešimų apie viešose vietose siaučiančius neadekvačius asmenis (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius