Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Birštono pareigūnai sulaikė ugniagesį, kuris įtariamas automobiliu partrenkęs ir mirtinai sužalojęs vyrą

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Birštono policijos komisariato pareigūnai sulaikė Prienų ugniagesį, kuris įtariamas paskutinę liepos dieną kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė partrenkęs vyrą, kuris nuo patirtų sužalojimų mirė. Prienų priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje skyrininku dirbantis ugniagesys iš įvykio vietos pasišalino ir apie nelaimę niekam nepranešė.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 95-ajame kilometre nežinomo vyro lavonas rastas liepos 31-osios naktį, kelios minutės po vidurnakčio. Atvykę policijos pareigūnai ir medikai nelaimėliui nebegalėjo padėti – vyriškis buvo miręs. Jo sužalojimai rodė, kad jis buvo partrenktas automobilio, tačiau pastarojo ir jo vairuotojo nesimatė.

Gavę liudininkų parodymus ir nustatę kitus įkalčius Kauno apskrities VPK Birštono policijos komisariato pareigūnai, sulaikė ir į areštinę uždarė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno apskrities gelbėjimo valdybos Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos skyrininką K.L.

Birštone gyvenantis ugniagesys gelbėtojas įtariamas mirtinai sužalojęs šalikele ėjusį vyrą ir iš įvykio vietos pasišalinęs, nepranešęs apie nelaimę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius