Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biržų rajone sprogus padangai į pakelės medžius sudužo pienvežis

Šeštadienį Biržų rajone nuo kelio nuvažiavo ir į medžius rėžėsi pienvežis. Per avariją nesmarkiai nukentėjo transporto priemonės vairuotojas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Avarija įvyko netoli Vabalninko. Iš Panevėžio į Biržus vykęs pienvežio vairuotojas pasakojo, kad MAN sunkvežimio su cisterna nesuvaldė tuomet, kai sprogo priekinė kairės pusės padanga.

Transporto priemonė išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medžius.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Susidūrimas buvo išties stiprus – lūžo kelios eglės bei storas beržas. Sunkvežimis į medžius rėžėsi vairuotojo kabina, o po smūgio apsisuko priekiu į Panevėžio pusę.

Pirmasis avarijos vietoje pasirodė netoliese atsitiktinai buvęs žmogus. Jis padėjo pienvežio vairuotojui išsiropšti iš metalo krūva virtusios kabinos.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Atskubėję medikai apžiūrėjo vairuotoją. Jis gyvybei pavojingų sužeidimų bei lūžių nepatyrė ir atsipirko tik praskeltu antakiu ir nubrozdinta galva. Vyras buvo blaivus.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai. Kiek vėliau įvykio vietoje gali tekti apriboti eismą, mat norint ištraukti sumaitotą pienvežį reikės užtverti kelią.

Papildyta sausio 19 dieną. Kaip praneša Panevėžio apskrities policija, iškart po įvykio detalesnei apžiūrai į priėmimo skyrių vairuotojas vykti atsisakė. Tačiau sausio 18 dieną jis vis vien atsidūrė ligoninėje - apie 18 valandą į medikus kreipėsi pats. Jam nustatyta diagnozė: kairio kelio ir veido sumušimas, ūmi subdurinė hematoma. Po apžiūros vairuotojas paguldytas į neurochirurginį skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius