-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

BMW „nuskynė“ dar vieną autobusų stotelę – šįkart Klaipėdoje

Panašu, kad pirmasis sniegas tampa išbandymu ne tik vairuotojams, bet ir viešojo transporto stotelėms. Jau tampa nemalonia tradicija, kad BMW vairuotojai nesuvaldo savo automobilių ir apgadina miesto autobusų stoteles. Šį kartą toks atvejis užfiksuotas Klaipėdoje.
Klaipėdoje BMW trenkėsi į viešojo transporto stotelę
Klaipėdoje BMW trenkėsi į viešojo transporto stotelę / A.Buikio / Lrt.lt nuotr.

Šį rytą į nemalonų incidentą pakliuvo 3 serijos BMW vairuotojas, kuris automobilio nesuvaldė Taikos prospekte, netoli prekybos centro „Akropolis“, Klaipėdoje. Įvykio metu stipriai apgadinta viešojo transporto stotelė, apgadintas BMW priekis.

Kaip rašo Kauno.diena.lt, 1992 metais gimęs vairuotojas buvo visiškai blaivus. Vaikinas aiškino, kad nesuvaldė automobilio, nes buvo neseniai pasnigę, gatvė nenuvalyta, todėl labai slidi.

Primename, kad tai ne pirmas atvejis, kai BMW automobilių vairuotojai įlekia į viešojo transporto stoteles. Vienas rimčiausių incidentų įvyko 2015-aisiais, kai nesuvaldytas galingas BMW M3 rėžėsi į viešojo transporto stotelę Vilniuje, prie Operos ir baleto teatro. Tuomet buvo sužaloti keli stotelėje stovėję žmonės.

Dar keli incidentai, kai nukentėjo tik autobusų stotelės buvo užfiksuoti ir kitose Vilniaus vietose, Panevėžyje, Kaune.

Policija primena, kad Administracinių nusižengimų kodekso (ANK) 420 straipsnis numato: „Chuliganiškas vairavimas, t. y., pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų užtraukia baudą vairuotojams nuo 450 iki 550 eurų. Neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 750 iki 1 tūkst. eurų.“ Maža to, už tai privaloma skirti teisės vairuoti atėmimą nuo vienerių iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius