Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMW X5 prieš „Subaru“ Alytuje: už avarinę situaciją ir įžeidimą gestu keršijo pipirinėmis dujomis

Alytaus mieste kilo konfliktas tarp dviejų Naująja gatve važiavusių vairuotojų. Kaip pasakojo „BMW X5“ vairuotojas, jam važiuojant pagrindine miesto gatve „Subaru“ automobilis sukėlė avarinę situaciją, o po to su vaikais ir žmona važiavęs jo vairuotojas dar parodė įžeidžiamą vidurinio piršto kombinaciją.
Konflikto vietoje
Konflikto vietoje / Alytausgidas.lt nuotr.

Sustoję ties autobusų stoties sankryža vyrai santykius ėmė aiškintis gatvėje, rašo alytausgidas.lt.

Jis čia pradėjo ardytis. Aš tą langą padaužiau.

Policininkų paklaustas, kas atsitiko, BMW visureigį vairavęs vaikinas įsiaudrinęs greitakalbe pasakojo: „Mes, žodžiu, važiavom. Man ten užkišo. Aš paskui važiavau, pažiūrėjau į jį, o jis man iškart faką. Aš vėl važiuoju – jis man vėl visą kelią visą faką! Sustojom čia, raudona. Aš jam jį langą, sakau, išlipk, duok tą faką, sakau, jei nori. Jis čia pradėjo ardytis. Aš tą langą padaužiau. Sūnus tada pradėjo lipti, iššoko link manęs. Žiūriu, ir tas jau lipti iš mašinos. Aš tada dujų jam papūčiau į mašiną viduj! Ir sėdėjo keleivės dar dvi viduj, tai gavo dujų. Tikslas dujų pūtimo? Dėl to, kad jie buvo dviese, ką aš žinau, kas ten toj mašinoj sėdi, aš nematau!“

VIDEO: Vairuotojų konfliktas Alytuje: už įžeidžiantį gestą gavo dujų

BMW vairuotojas pro pravirą „Subaru“ langą įpurškė ašarinių dujų. Tuo metu automobilio viduje buvo 4 žmonės ir šuo. Vairuotojui prireikė medikų pagalbos – penktadienį jis buvo skubiai išgabentas į Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninę.

Pareigūnai BMW automobilyje rado dujų balionėlį, kuriam reikalingas leidimas, o jo vairuotojas neturėjo. Įvykis dar tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius