Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio vaikino viešoje vietoje užpulta kaunietė prašo visuomenės pagalbos

Praėjusių metų lapkričio 20 d. apie 16.40 val. Kauno Šilainių rajone, Šarkuvos g. 1B veikiančios „Maximos“ automobilių stovėjimo aikštelėje, įvyko poros konfliktas. Merginą užpuolė buvęs jos vaikinas: ją stumdė, mušė. Įvykio aplinkybės šiuo metu nagrinėjamos uždaruose teismo posėdžiuose. Užpultoji prašo atsiliepti įvykio liudininkus.
Aikštelė, kurioje kilo konfliktas
Aikštelė, kurioje kilo konfliktas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Vykau pasveikinti savo draugės. Sutarėme, jog susitiksime „Maximos“ automobilių aikštelėje. Pasveikinau. Ir tuomet mane užpuolė mano buvęs vaikinas: mušė, išstūmė į važiuojamąją kelio dalį, užmetė ant pilko, rodos, seno „Audi“, automobilio.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Aikštelė, kurioje kilo konfliktas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Aikštelė, kurioje kilo konfliktas

Po to šis automobilis taip ir nuvažiavo. Buvo sutrikdytas eismas, norintiems išvažiuoti iš aikštelės, nes viskas vyko prie pat išvažiavimo. Niekas neišlipo padėti. Taip pat buvo apgadinta mano mašina“, – istoriją ėmė pasakoti į 15min redakciją besikreipusi kaunietė.

Užpuolikas vilkėjo ryškios spalvos striuke. Pirmi smūgiai buvo atlikti prie merginos pilkos spalvos „Mercedes-Benz“ automobilio, kuris stovėjo prie pat išvažiavimo. Pati užpultoji vilkėjo tamsiais drabužiais. Šalia stovėjo mergina su gėlėmis.

„Prašau, padėkit. Galbūt atsilieps kas nors, matęs šį įvykį. Pavyzdžiui, vairuotojas, ant kurio pilko automobilio aš buvau užstumta. Ar kitų mašinų, kurios tuo metu važiavo iš aikštelės lauk, savininkai.

Kas ten vyko, buvo labai baisu. Buvo išsakyta daug visokių žodžių. Džiaugčiausi, jei atsirastų bent kažkas, kas matė, kaip mane jis kumščiavo. O jei dar kažką ir girdėjo, be proto pagelbėtų“, – į visuomenę kreipėsi mergina.

Birželio 13 d. Kauno apylinkės teisme įvyko pirmasis šio konflikto nagrinėjimo posėdis. Merginą užpuolusiam vaikinui buvo iškelta baudžiamoji byla. Jis kaltinamas fizinio skausmo sukėlimu ar nežymiu sveikatos sutrikdymu bei grasinimu nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimu. Posėdžiai – uždari.

Daugiau įvykio aplinkybių mergina šiuo metu pateikti negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius