-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Kedžio sesuo su jo vaiku vyksta į Londoną

Dviejų žmonių nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio sesuo Neringa Venckienė kartu su su brolio vaiku savaitei išvyksta į Londoną, rašo dienraštis „Lietuvos rytas.“
N.Venckienė su mergaite buvo įsodintos į policijos automobilį
N.Venckienę su D.Kedžio dukra Lietuvoje saugo pareigūnai / „Scanpix“ nuotr.

Kartu su N.Venckiene keliauja ir jos 9 metų sūnus bei jai laikinai globoti perduota penkiametė D.Kedžio duktė. Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, ši kelionė buvo suplanuota gerokai anksčiau. Tačiau po tragiškųjų įvykių Kaune ji nupirko ir papildomą bilietą savo mažametei dukterėčiai.

Moteris sakė nežinanti, ar pareigūnai, saugantys D.Kedžio dukrą Lietuvoje, lydės ją ir į Didžiąją Britaniją. N.Venckienė teigia, kad mergaitė iki šiol nesupranta, kodėl ją kažkur buvo išvežę iš darželio. Apie motiną ji nieko neklausinėja, bet išvydusi iš jos buvusio kambario komodą, iš karto pasiteiravo, ar tėvelis leido ją paimti. Mergaitė, anot moters, nieko nežino, kas atsitiko, televizorius jų namuose išjungtas.

Moteris sako tikinti, kad kaltieji bus nubausti, tačiau apgailestauja, jog pedofilijos bylos tyrimas iki šiol juda taip lėtai.

Moteris sako iki šiol nesigailinti, kad padėjo savo broliui kovoti dėl teisybės. „Tylėti buvo neįmanoma“, – sako N.Venckienė. Ji taip pat yra pasiryžusi grįžti dirbti į teismą. „O jei kam nors kitaip atrodo, tegu mane atleidžia“, – ryžtingai nusiteikusi D.Kedžio sesuo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius