Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 03 /14:22

Dalios Kuodytės biuro pastatas vėl išteptas dažais

Seimo narės Dalios Kuodytės biuro pastatas vėl išpieštas aerozoliniais dažais.
Dalia Kuodytė
Dalia Kuodytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Policijos departamentas informavo, kad Bendrajame pagalbos centre trečiadienį 13.31 val. gautas D.Kuodytės padėjėjo pranešimas, jog Fabijoniškių mikrorajone, L.Giros gatvėje aerozoliniais dažais buvo išpieštas langas. Nuostolis nustatinėjamas.

Nuo vandalų išpuolių D.Kuodytės biuras nukenčia jau trečią kartą – pastarąjį kartą biuro pastato sieną nežinomi asmenys aerozoliniais dažais subjaurojo rugpjūčio viduryje.

Vilniaus miesto 6-ojo policijos komisariato viršininkas Gediminas Šarauskas BNS sakė, kad policija žada skirti didesnį dėmesį parlamentarės biurui, nes ji nukenčia ne pirmą kartą.

Dėl pirmojo išterliojimo, kuris vertinamas kaip įžeidžiančio pobūdžio, atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už viešosios tvarkos pažeidimą. Įtariamieji kol kas nenustatyti.

Parlamentarė tuomet tikino neįtarianti, kas tai galėjo padaryti, jokių grasinimų nebuvo sulaukusi.

Prieš metus taip pat buvo paliktas užrašas ant šio pastato sienos.

„Būna tų ištepliojimų – tepliojamos ir transporto priemonės – autobusai, troleibusai, blogas reiškinys grafičiai“, – BNS sakė komisariato vadovas.

Parlamentarės padėjėjas Benediktas Krasniauskas BNS sakė, kad buvo ruošiamasi uždažyti rugpjūčio viduryje aptiktą terlionę, tačiau ant pastato buvo rastas dar vienas piešinys.

„Dalia žmogus draugiškas, tolerantiškas ir priešų neturi. Mus keista, kad per nepilnas tris savaites vėl įvyksta. Galvojame apie vaizdo kameras“, – sakė B.Krasniauskas. Jis įtaria, kad pastatą bjauroja grafičius mėgstantis jaunimas. Greta esančių daugiaaukščių sienos jų išvengia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius