Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degalus vogęs ir juos perpardavinėti ketinęs vyras užsitraukė tūkstantinę baudą

Policijos pareigūnai pastebi, kad visuomet, kai tik išauga degalų kainos, fiksuojamas jų vagysčių pagausėjimas. Degalai vagiami degalinėse, išsiurbiami kiemuose iš stovinčių automobilių bakų, stovėjimo aikštelėse iš krovininių vilkikų.

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai kovo mėnesį vykdo tikslines priemones tokio pobūdžio vagystėms užkardyti bei sulaikyti jas darančius asmenis bei asmenis, superkančius ir perparduodančius vogtus degalus.

Vienos iš tokių priemonių metu, kovo 17 d. apie 11 val. 20 min. Lentvaryje Trakų rajono policijos pareigūnai patikrinti sustabdė automobilį „VW Transporter“.

Jo salone buvo 18 pilnų 30 litrų talpos bakelių su dyzelinu, iš viso apie 540 litrų degalų be įsigijimą patvirtinančių dokumentų. Be to, automobilio salone rasta ir žarnelė su siurbliu degalams siurbti iš vienos talpos į kitą.

Pareigūnai aiškinasi dyzelino atsiradimo kelius pas 27-erių metų amžiaus Lentvario gyventoją. Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str.). Piliečiui gresia bauda nuo dviejų tūkstančių iki penkių tūkstančių penkių šimtų devyniasdešimt eurų su degalų konfiskavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius