Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 13 /19:30

Dėl mamos turtų kretingiškiai susimušė laidotuvių metu: mirtimi grasinęs įtariamasis paleistas

Dėl mirusios mamos turto giminaičiai susimušė tiesiog laidotuvių metu, pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Smurtavęs velionės sūnus parą išlaikytas už grotų, tačiau penktadienį paleistas: šeima bijo, kad vyras gali įgyvendinti mirtinus grasinimus seseriai ir jos vaikui.
Laidojimo namai
Laidojimo namai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Incidentas įvyko ketvirtadienio vidurdienį Kretingos rajone, Padvarių kaime, prie laidojimų namų. 40-metis vyras motinos laidotuvių metu, kilus konfliktui dėl turtinių santykių su 37-erių seserimi, sugriebė už jos plaukų ir ėmė tąsyti, taip sukeldamas nukentėjusiajai fizinį skausmą.

Vyriškis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Penktadienį pavakarę su 15min susisiekė viena laidotuvėse dalyvavusi moteris, kuri papasakojo, kad įtampa nuo ketvirtadienio incidento per šermenis ne tik neatslūgo, bet ir padidėjo.

Teigiama, kad smurtu įtariamas kretingiškis Igoris yra teisėsaugai puikiai žinomas asmuo, leidęs laiką įkalinimo įstaigose. Per laidotuves jis esą pagrasino susidoroti ne tik su seserimi, bet ir nepilnamečiu jos vaiku. Žmonės gyvena apimti baimės, nes policija įtariamąjį Igorį už grotų išlaikė tik apie parą – penktadienio vidurdienį jis buvo paleistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius