Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl rezonansinių nusikaltimų Kauno parkuose kreiptasi į generalinį komisarą

Reaguodama į pastarųjų dienų rezonansinius incidentus Kauno parkuose, kai buvo užpulta ir sumušta mažametė, taip pat pašautas žmogus, Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narė Gintarė Skaistė kreipėsi į Policijos generalinį komisarą Liną Pernavą, prašydama padidinti policijos patruliavimą Kauno parkuose, – teigiama konservatorių pranešime spaudai.
Kauno Dainavos parkas
Kauno Dainavos parkas / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

„Per pastarąją savaitę Kauno miesto parkuose užpulti du žmonės: 12 metų mergaitė sumušta ankstyvą pavakarę, o kitas žmogus – pašautas vidurdienį. Nors Kauno miesto valdžia skiria daug dėmesio parkų estetiniam vaizdui, tačiau akivaizdu, kad saugumas juose nėra tinkamai užtikrinamas. Todėl prašau Policijos generalinio komisaro užkardyti kelią tokiems nusikaltimams, padidinant policijos pareigūnų patruliavimą viešosiose erdvėse“, – sakė G.Skaistė.

15min primena, kad kovo 21 dieną apie 19 valandą Kauno miesto Dainavos parke grupės paauglių buvo užpulta ir sumušta mažametė. Atlikus daugybę ikiteisminio tyrimo veiksmų buvo nustatyti du asmenys, dalyvavę muštynėse – 14 metų jaunuolis ir 15 metų mergina.

Praėjus vos kelioms dienoms, kovo 27 dieną, Kalniečių parke pašautas jaunuolis. Jam, gimusiam 1992 metais, buvo peršauta koja.

Atkreiptinas dėmesys, kad nusikaltimai buvo įvykdyti vidurdienį ir ankstyvą pavakarę, kuomet juose lankosi vaikai ir vyresnio amžiaus gyventojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius