-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatiška rugsėjo 10-oji keliuose: 18 avarijų – nukentėjo 16 eismo dalyvių, 2 žuvo

Rugsėjo 10 d., policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 64 eismo įvykius. Įvyko 18 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 16 žmonių, 2 žuvo.
Įvykio vietoje
Sunkvežimio ir motociklo „Kawasaki“ susidūrimas Ukmergėje baigėsi tragiškai / LKPT nuotr.

Ketvirtadienį ryte, apie aštuntą, Utenoje, V.Kudirkos gatvėje, automobilio „Audi A3“ vairuotojas kliudė per gatvę einantį 8 metų berniuką. Įvykio metu nukentėjęs pėsčiasis gydomas ambulatoriškai.

Apie pirmą, po vidurdienio, Ukmergėje, Draugystės gatvėje, krovininio automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas, sukdamas į kairę, susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu motociklo „Kawasaki“. Žuvo motociklo vairuotojas.

Valpainių kaime pėsčiąjį mirtinai sužalojo transporto priemonė, kurios vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Vakare, apie šeštą, Alytuje, Pramonės–Pievų gatvių sankryžoje, automobilio „BMW X5“ vairuotojas išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu kelių važiavusio „Alfa Romeo“ automobilio, su juo susidūrė. Įvykio metu nukentėjo du mažamečiai vaikai.

Tuo pačiu metu, Panevėžyje, Kniaudiškių gatvėje, automobilio „Toyota Previa“ vairuotojas kliudė, jam iš kairės pusės, staiga į šviesoforu nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, išbėgusį vaiką. Įvykio metu nukentėjęs vaikas gydomas stacionare.

Apie devintą, vakare, Kelmės rajone, Valpainių kaime, važiuojamąją kelio dalimi ėjusį vyrą partrenkė ir mirtinai sužalojo transporto priemonė, kuri iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Vakare, apie devintą, Klaipėdos rajone, Dovilų miestelyje, „Land Rover“ automobilio vairuotojas susižalojo, bandydamas išvengti susidūrimo su staiga į kelią išbėgusiu laukiniu gyvūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius