-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du žmones autobusų stotelėje sužalojęs Andrius Ančiulis riedėjo prieš eismą

Kriminalistas Andrius Ančiulis, kaip įtariama, būdamas neblaivus, ketvirtadienio vakarą Šiaulių Bačiūnų gatvėje nuosavu automobiliu rėžėsi į autobusų stotelę ir sužeidė du čia buvusius žmones. Pareigūnams jis teigė nežinantis, kodėl nulėkė nuo kelio. Priešais važiavusi įvykio liudininkė teigia, kad kriminalisto vairuojamas „Opel“ prieš pat incidentą palengva suko į priešpriešinio eismo juostą.
Šiaulių kriminalinės policijos pareigūnas Andrius Ančiulis suimtas šešioms dienoms
Šiaulių kriminalinės policijos pareigūnas Andrius Ančiulis suimtas šešioms dienoms / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Prieš keletą dienų Šiaulių policijos pareigūnai, apsilankę pas sulaikytąjį A.Ančiulį, visuomenę informavo, jog stotelę taranavęs ir du žmones sužalojęs pareigūnas įvykio aplinkybių nepaaiškinti negalėjo.

VIDEO: Avarija Šiauliuose

Šiaulių apskrities VPK viršininko pavaduotojas Ramūnas Sarapas tvirtino, kad pareigūnas tiesiog važiavo keliu ir dėl kažkokios priežasties nuriedėjo nuo jo. „Daugiau nieko jis negalėjo pasakyti apie šį įvykį“, – sakė R.Sarapas.

A.Ančiulis šeštadienį buvo suimtas šešioms paroms, kad netrukdytų tyrimui. Šiuo metu yra apklausiami įvykio liudininkai.

Viena iš įvykio liudininkių tuo metu važiavo priešais A.Ančiulį: „Dažnai važiuoju į Pakapės tvenkinį pačiuožinėti vandenlente. Priešais pamačiau atriedantį „opelį“. Jis palengva suko į mano eismo juostą.“

Moteris smarkiai pristabdė ir pasitraukė kuo dešiniau. „Opel“ vairuotojas staiga tarsi atsipeikėjo. Jis bandė kuo greičiau sugrįžti į savo juostą, tačiau padarė tai per staigiai ir rėžėsi į autobusų stotelę. 

Liudininkė matė, kad stotelėje stovėjo moteris, o vyras sėdėjo ant suoliuko. Moteris šiek tiek sureagavo į atlekiantį automobilį ir bandė išvengti kontakto su juo. Vyras nespėjo pašokti nuo suoliuko.

„Opel“ vairavęs pareigūnas išlipo pro automobilio langą.

„Veidrodėlyje mačiau, kaip vyras skrenda. Vėliau visi bandėme jam kažkuo padėti. Jis buvo be sąmonės, tačiau kartais šiek tiek judėjo. Kažkas pakišo po galva plastikinį butelį“, – pasakoja moteris.

„Opel“ vairavęs pareigūnas išlipo pro automobilio langą. Kažkas pasiteiravo, ar jam viskas gerai. Daugiau juo niekas nesidomėjo, nes visiems rūpėjo sunkiai sužeistas vyras. Naujausiais duomenimis, jis yra komoje.

Liudininkė nežino, ar pareigūnas buvo išgėręs – tokie dalykai nešovė į galvą aplinkiniams. Ji taip pat negali tiksliai pasakyti, ar A.Ančiūlis viršijo greitį. Tai būtų lengviau įvertinti, jei būtų važiavusi iš paskos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius