Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 17 /2012 11 18

Dvi panašios avarijos Vilniuje: nukentėjo du stulpai, sužalotas vienas žmogus, vienas vairuotojas paspruko

Šeštadienio vakarą sostinėje automobilis, kuriuo, kaip įtariama, važiavo neblaivių jaunuolių kompanija, rėžėsi į apšvietimo stulpą ir jį nulaužė. Netrukus po šio įvykio buvo užfiksuota ir kita panaši avarija – nuo policijos sprukęs vairuotojas nesuvaldė savo automobilio ir taip pat trenkėsi į stulpą. Vairuotojas išvežtas į ligoninę.
Avarija Geležinio Vilko g.
Avarija Geležinio Vilko g. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Visų pirma apie 22.20 val. sostinės policija gavo pranešimą, kad Baltupio gatvėje neblaivių jaunuolių kompanija prie krepšinio aikštelės ketina sėsti į automobilį ir juo važiuoti.

Į įvykio vietą išvykę pareigūnai jaunuolių sustabdyti nespėjo – šie klevo lapu paženklintu automobiliu „Ford Mondeo“ pajudėjo dideliu greičiu. Tačiau toli nuvažiuoti jie nespėjo – vairuotojas nesuvaldė automobilio, šis užlėkė ant šaligatvio ir trenkėsi į stulpą. Stulpas lūžo ir užvirto ant Geležinio Vilko gatvės.

Pamatę atvažiuojantį policijos automobilį, vairuotojas ir keleiviai iššoko iš mašinos ir pabėgo. Netoliese esančiame miškelyje aptiko automobilio valstybinius numerius.

Nors bėglių bandyta ieškoti ir su tarnybiniais šunimis, jų sulaikyti iš karto po įvykio nepavyko.

Pareigūnai jau nustatė, kad automobilio savininkas registruotas Elektrėnuose.

Neilgai trukus po šios avarijos kitame miesto gale įvyko dar vienas panašus eismo įvykis. Eišiškių pl. pareigūnų reikalavimui sustoti nepakluso automobilio „Honda Civic“ vairuotojas. Jis bandė sprukti nuo policijos, tačiau sankryžoje su S.Dariaus ir S.Girėno gatve nesuvaldė savo transporto priemonės ir ties „Lukoil“ degaline rėžėsi į stulpą.

Iš paskos važiavę pareigūnai vairuotoją iš karto sulaikė.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo jaunas čigonas. Per avariją jis susižeidė. Greitosios pagalbos medikai vaikiną su policijos palyda išvežė į ligoninę.

Įtariama, kad automobilio „Honda“ vairuotojas galėjo būti neblaivus.

Per avariją sudaužytas automobilis, gerokai apgadintas ir stulpas.

Papildyta 11.40 val.: Sekmadienį Vilniaus apskrities VPK pranešė, kad automobilio „Honda“ vairuotojas buvo ieškomas Utenos policijos pareigūnų.

Kaip rašoma pranešime, šeštadienį apie 23.30 val. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g. lengvasis automobilis „Honda Civic“, kurį vairavo G.B. (gim. 1993 m.), stabdomas policijos pareigūnų nestojo. Tačiau vairuotojas, nesuvaldęs transporto priemonės, atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą.

Automobilio vairuotojas G.B., nustačius krūtinės ląstos sumušimą ir smakro žaizdą, pristatytas į Vilniaus m. 2 policijos komisariatą, kadangi jo ieško Utenos apskrities VPK.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Avarija S.Dariaus ir S.Girėno g.
Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Avarija S.Dariaus ir S.Girėno g.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius