Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dviejų milijonų eurų vertės hašišo kontrabandą vežę vyrai sulaikyti vos įvažiavę į Lietuvą

Vilniaus policija džiaugiasi sudavę smūgį narkotikų kontrabandininkams: sulaikyti trys vyrai į Lietuvą vežę apie 250 kg hašišo.
Sulaikyta narkotikų kontrabanda
Sulaikyta narkotikų kontrabanda / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Specialios policijos operacijos metu, bendradarbiaujant su Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnais, Lietuvos – Lenkijos pasienio ruože buvo sulaikyti du asmenys, kurie automobiliu „Mercedes Benz“ į Lietuvą įvežė labai didelį kiekį hašišo.

Dar po kelių dienų buvo sulaikytas ir šios kontrabandos organizavimu įtariamas asmuo, išradingai slėpęs savo nusikalstamą veiką.

Įtariamieji, išnaudodami automobilio „Mercedes Benz“ tuščias ertmes ir nežymiai pakeitę automobilio konstrukciją, sugebėjo įrengti didelės apimties specialias slėptuves, kuriose nelegaliai gabeno labai didelį hašišo kiekį.

Sulaikymo metu iš nelegalios apyvartos buvo paimta apie 250 kg hašišo, kurio vertė viršija du milijonus eurų. Visiems 3 įtariamiesiems teismas paskyrė griežčiausias kardomąsias priemones – suėmimus.

Sulaikytieji asmenys siejami su Vilniaus ir Kauno organizuotomis nusikalstamomis struktūromis. Už nurodytas nusikalstamas veikas Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimo bausmę nuo 10 iki 15 metų.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikalimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius