Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrikai aiškinasi mįslingą situaciją Vilniuje: 3 šuniukai krito prie to paties stulpo

15min redakciją pasiekė susirūpinusios moters laiškas. Antradienį Vilniuje, Mindaugo gatvėje, Indrė vedžiojo savo du šuniukus, kai jie ėmė cypti, kratytis, o vėliau krito ir nebejudėjo. Paaiškėjo, kad ji – ne vienintelė susidūrusi su šia situacija. Elektrikai aiškinasi, kas vyksta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Feisbuko/Artūro Uščino nuotr.

„Apie 21 val. vedžiojau 2 šunis. Staiga vienas iš šunų pradėjo cypti ir prasidėjo traukuliai, per kelias sekundes tas pats prasidėjo ir antram šuniukui. Vienas iš šunų anksčiau buvo pagriebęs duonos riekę gatvėje, todėl įtarėme, kad ji galėjo būti su nuodais (jau kuris laikas sklinda gandai, kad naujamiestyje kažkas mėto užnuodytą maistą).

Traukuliai aprimo ir abu šunis ištiko paralyžius. Susirinkę praeiviai ir policininkas pasiūlė mažesnį šuniuką, kuris jau po truputį geso, pakelti nuo žemės, kad nesušaltų. Ranką pakišus po šunimi, man kirto elektra. Tik tada toptelėjo mintis, kad šunis krato elektra, einanti nuo šalia esančio elektros stulpo. Su praeivių pagalba ištempėm šunis toliau ir pamažu viena po kitos atsigavo“, – laiške dėstė Indrė.

Ji užsiminė, kad, anot praeivių, analogiška situacija daugiau nei prieš valandą buvo nutikusi ir kitai šuns šeimininkei. Feisbuke dalijamasi informacija, kad pastarosios auksaspalvis retriveris neišgyveno.

„Eidamas Mindaugo gatve, netoli „Maximos“, prasilenkiau su moterimi vedančia auksaspalvį retriverį. Šuniukui priėjus prie stulpo jį staiga pradėjo kratyti. Gyvūnėlis garsiai pradėjo inkšti. Atbėgus šeimininkui šunelis jau buvo be sąmonės. Tuo metu negalėjau suprasti, kas įvyko“, – feisbuke rašė Artūras.

Anot liudininkų, įvykį matė ir pareigūnai. Tačiau susisiekus su Vilniaus apskrities policija, informacijos apie tokį incidentą pareigūnai neturėjo.

Po to 15min kreipėsi į „Energijos skirstymo operatorių“, jos atstovas Tomas Kavaliauskas padėkojo už pateiktą informaciją ir perdavė ją atsakingiems asmenims.

Kiek vėliau 15min sulaukė skambučio iš ESO darbuotojo. Jis paprašė patikslinti, kur įvyko minėta nelaimė ir pažadėjo išsiaiškinti bei išspręsti šią problemą.

„Informuoju, kad problema ne ESO, o Vilniaus miesto apšvietimo tinklų“, - kiek vėliau pranešė T.Kavaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius