Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 01 /16:19

Elektromobilis „Tesla“ Kaune partrenkė 15-metį

Kaune – skaudi eismo nelaimė. Ketvirtadienio popietę išskirtinis „Tesla“ automobilis partrenkė nepilnametį. Pirminiais duomenimis, Kauno Jono Jablonskio gimnazijos auklėtinis bėgo per Savanorių prospektą degant raudonam šviesoforo signalui.
Kaune automobiliu „Tesla“ partrenkė 15-metį
Įvykio vietoje

Pranešimas apie šią eismo nelaimę Kaune gautas ketvirtadienį prie 16 val.

15min.lt fotoreporteris Erikas Ovčarenko iš įvykio vietos pranešė, kad avarija įvyko Savanorių prospekte prie „Iki“ prekybos centro.

Pasak liudininkų, nepilnametis bėgte išbėgo į važiuojamąją prospekto dalį, pėstiesiems degant draudžiamam šviesoforo signalui. Tuo pat metu gatve važiavo išskirtinė Lietuvoje transporto priemonė – elektromobilis „Tesla“.

Pasak liudininkų, nepilnametis bėgte išbėgo į važiuojamąją prospekto dalį, pėstiesiems degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Automobilis kliudė ir partrenkė pėsčiąjį. Smūgis teko į vairuotojo pusę, avarijos metu nulaužtas kairio šono veidrodėlis.

Paaiškėjo, kad per šią avariją nukentėjo 15-metis J.Jablonskio gimnazijos moksleivis. Parblokštas gimnazistas neprarado sąmonės, gulėdamas ant asfalto jis sugebėjo išsiimti mobilųjį ir pranešti apie nelaimę artimiesiems. Į nelaimės vietą netrukus atvyko greitoji ir policija.

Kai medikai kėlė nukentėjusįjį į greitosios pagalbos automobilį, aplinkiniai išgirdo jaunuolio suvaitojimą.

VIDEO: AUTOIVYKIS KAUNE2015.10.01

Automobilį „Tesla“ vairavo vidutinio amžiaus vyriškis. Įvykio vietoje abejonių dėl jo blaivumo nekilo. Vis dėlto, blaivumui patvirtinti po įvykio bus paimta elektromobilio vairuotojo kraujo.

Kauno kelių policininkai tęsia šios eismo nelaimės aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius