Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaudynės Tauragės rajone: nuo pareigūnų spruko girtas motociklininkas

Neturėjo nei šalmo, nei valstybinių numerių, tačiau nestigo promilių. Su tokia „krūvele“ nusižengimų Tauragės rajone pareigūnų buvo sučiuptas sprukti bandęs motociklininkas.

2022 m. balandžio 18 d. apie 22.30 val. Tauragės rajone, Puželių kaime, motociklo „Yamaha“ vairuotojas išvydęs policijos pareigūnų tarnybinį automobilį, staiga padidino greitį ir ėmė važiuoti toliau. Pareigūnams priartėjus prie vairuojamo motociklo, pastebėta, kad šis yra be valstybinių numerių, o vairuotojas – be šalmo.

Įjungus specialiuosius šviesos ir garso signalus, policijos pareigūnai bandė sustabdyti šią transporto priemonę, tačiau vairuotojas reikalavimą sustoti ignoravo ir padidinęs greitį nuvažiavo toliau.

Bėglys bandydamas išvengti akistatos su pareigūnais, staiga išsuko iš pagrindinio kelio ir lauko keliu ėmė važiuoti nežinoma kryptimi. Jo kelionė čia baigėsi.

Paaiškėjo, kad policijos reikalavimo sustoti nepaisė Raseinių rajono gyventojas, gim. 2001 m. Jam nustatytas 1,11 promilės girtumas.

Vaikino vairuojamas motociklas nebuvo apdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra.

Už gausybę pažeidimų vairuotojas patrauktas administracinėn atsakomybėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius