-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girta vairuotoja Šiauliuose per pusantros valandos sukėlė dvi avarijas

Akyli šiauliečiai pastebėjo, kad girtai vairuotojai trečiadienį policijos reikėjo daug anksčiau. Ji iš viso sukėlė dvi avarijas. Po pirmosios su nukentėjusiais, berods, susitarė. Po valandos – antra avarija, dėl kurios susitarti jau nepavyko.
„Švarus vairuotojas“ pristatymas ir išskirtinio reido pradžia
Policija / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Avarija Alkoholis

Šiaulių policija praneša, kad rugsėjo 12 dieną, 13.29 val. Šiauliuose, Pramonės gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, neblaivi (1,99 prom.) moteris, gimusi 1956 m., vairuodama automobilį „Audi A6“, kliudė greta stovintį automobilį „Peugeot 407“. Vairuotoja sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Netrukus socialiniuose tinkluose pradėjo plisti klausimas – kaip čia nutiko, kad ta pati vairuotoja prieš valandą buvo sukėlusi dar vieną eismo įvykį.

Liudininkai tvirtina, kad moteris važiavo atbuline pavara ir kliudė vieną automobilį. Tąkart su nukentėjusiuoju susitarė. Niekas tiksliai nežino, kaip.

Po daugiau kaip valandos moteris vėl sėdo prie vairo. Liudininkų teigimu, šįkart ji buvo dar girtesnė ir vos nuėjo iki mašinos. Bandė važiuoti ir iškart atsitrenkė į „Peugeot“.

Šiaulių policijos duomenimis, apie pirmąjį eismo įvykį policija nėra informuota. Joks nukentėjusysis į pareigūnus nesikreipė ir niekas pareigūnų į įvykio vietą nekvietę. Policijai yra žinomas tik antras antvejis, kuomet buvo iškviesti pareigūnai ir nustatė vairuotojai girtumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius