Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilį vairavęs neblaivus Lietuvos karys jį sustabdžiusiam pareigūnui į galvą nukreipė pistoletą

Savaitgalį sulaikytas neblaivus karys ir pasienietis, vairavę automobilius. Vienas jų – Lietuvos kariuomenės vyresnysis seržantas jį sulaikiusiems policijos patruliams grasino tarnybiniu pistoletu. Ginklą karys buvo nukreipęs pareigūnui į galvą.
Pistoletas „Glock 17“
Pistoletas „Glock 17“ / Wikimedia.org nuotr.

Policijos departamento duomenimis, birželio 21 d. apie 3.10 val. Jonavoje, Vasario 16-osios g., policijos pareigūnai sustabdė patikrinti automobilį „Land Rover Range“.

Jonavos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnui atidarius sustabdyto automobilio vairuotojo dureles, neblaivus vairuotojas pakėlė dešinę ranką, kurioje buvo pistoletas „Glock 17“ ir nukreipė jį į patrulio galvą.

Nesutrikęs pareigūnas pabandė atimti pistoletą, tačiau sulaukė pasipriešinimo: vairuotojas ginklo nepaleido ir bandė ištrūkti. Į pagalbą atėjęs patrulio kolega nuramino ginklo savininką, kuris, kaip netrukus paaiškėjo, policininkams grasino tarnybiniu ginklu.

Netrukus nustatyta, kad policijos sustabdytą automobilį vairavo neblaivus 39-erių Lietuvos kariuomenės vyresnysis seržantas S.M. Incidento vakarą jis nedirbo. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jam gresia ne tik įstatymo numatyti nemalonumai, bet ir sankcijos tarnyboje.

Jonavos policija informavo, kad apžiūrint ginklą, nustatyta, jog kario sulaikymo metu policijos patruliui buvo kilęs realus pavojus – vienas „Luger“ šovinys buvo spynos lizde ir paruoštas šauti. Iš viso dėtuvėje buvo 15 šovinių ir vienas šovinys rastas ant priekinio keleivio pusės kilimėlio.

Panašus įvykis šeštadienį užfiksuotas ir Visagine. Birželio 21 d. apie 4.30 val. Parko-Kosmoso gatvių sankryžoje patruliai sustabdė automobilį „Audi A4 Avant“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas neblaivus (1,58 prom. alkoholio) 24-erių metų Valstybės sienos apsaugos tarnybos Ignalinos rinktinės vidaus tarnybos jaunesnysis puskarininkis T.Š.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius