Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Girtas telšiškis grasino išžudyti žmoną ir visus svečius

Namuose siautėjęs telšiškis pareigūnams aiškinsis ir dėl rastų narkotikų.
Rasti įkalčiai
Rasti įkalčiai / Telšių policijos nuotr.

Sausio 23 d., apie 23.00 val., Telšiuose, į V.Montvilos gatvę, dėl nužudymu grasinančio neblaivaus 40-mečio iškviesti Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Nuvykę į konflikto vietą, pareigūnai išsiaiškino, kad vyras, kuriam nustatytas vidutinis – 1,65 promilės girtumas, žodžiu grasino nužudyti 36-erių žmoną ir tą vakarą namuose buvusius svečius. Įtariamąjį pristačius į areštinę, pas jį aptiktas ir neteisėtas radinys.

Dėl grasinimo nužudyti pradėjus ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 145 str. (Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas) 1 d., vyrą talpinant į ilgalaikio sulaikymo kamerą, pas jį rastas žalios spalvos užsukamas indelis, su jame esančia neaiškios kilmės, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga (milteliais), plastikinis šiaudelis bei trijų dalių pypkės valymo įrankis.

Dėl netesėto radinio, namuose siautėjusio 40-mečio atžvilgiu pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti) 1 d. Įtariamajam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Telšių policijos nuotr./Rasti įkalčiai
Telšių policijos nuotr./Rasti įkalčiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius