-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupelė festivalio „Revolution Festival 2017“ dalyvių įkliuvo su narkotikais

Šeštadienį prasideda trečioji elektroninės muzikos festivalio „Revolution Festival 2017“ diena, tačiau dieną prieš tai policijos pareigūnai keletą festivalio lankytojų sučiupo su įvairiais narkotikais. Jiems gresia baudžiamoji atsakomybė.
„Revolution Festival 2017“ akimirka
„Revolution Festival 2017“ akimirka / „Revolution Festival“ organizatorių nuotr.

Kaip 15min informuoja policija, jau penktadienį ryte, 8 val., Varėnoje vykstančiame elektroninės muzikos festivalyje buvo sulaikytas Skuodo rajono gyventojas.

Pirminės apžiūros metu pas 22-ejų metų pramogautoją cigarečių pakelyje rastos keturios rausvos spalvos tabletės. Policijos pareigūnams kilo įtarimų, jog tai – narkotikai.

10 val. festivalyje policijos pareigūnai sulaikė 24 metų šiaulietį, kurio kuprinėje rastas polietileninis maišelis, o jo viduje – baltos spalvos milteliai. Įtariama, jog tai amfetaminas. Vaikinas dar turėjo metalinę dėžutę su aštuoniais vienetais paketėlių, su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga.

„Revolution Festival“ organizatorių nuotr./„Revolution Festival 2017“ akimirka
„Revolution Festival“ organizatorių nuotr./„Revolution Festival 2017“ akimirka

Popiet su narkotikais įkliuvo keturi vilniečiai. 13 val. 35 min. festivalyje pas 22 metų vaikiną cigarečių pakelyje rastos trys smėlio spalvos tabletės. Įtariama, jog tai narkotinė medžiaga. O 14 val. 10 min. pas 26 metų vyrą rasta dar viena tokia tabletė.

14 val. 50 min. festivalyje įkliuvo 32 metų vyras, kuris turėjo plastikinį maišelį su augalinės kilmės narkotine medžiaga bei tabako pakelyje rastos trys oranžinės spalvos tabletės. Kitas to paties amžiaus vilnietis, paklaustas, ar neturi draudžiamų daiktų, pareigūnams maišelį su augalinės kilmės narkotine medžiaga atidavė pats.

Policijos pareigūnai praneša, kad nė vienas su narkotikais sučiuptas festivalio „Revolution Festival 2017“ dalyvių nebuvo sulaikytas. Bet kuriuo atveju už narkotikų laikymą jiems gresia baudžiamoji atsakomybė.

15min primena, kad praėjusiais metais du šio festivalio lankytojai apsinuodijo narkotikais. Jiems prireikė medikų pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius