Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudinė avarija Vilniaus r. – su nuspėjama pabaiga: girtas vairuotojas liko sveikas

Banalų posakį, kad girtam pats velnias pakiša pagalvę, dar sykį akivaizdžiai patvirtino Vilniaus rajone įvykusi avarija. Policija socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino filmuotą medžiagą, kaip kraupiai baigėsi „Renault“ gaudynės: vienatūris susidūrė su kitu automobiliu ir vertėsi pakelės laukuose. Girtas vairuotojas atsipirko adrenalino antplūdžiu ir netgi drausmingai pūstelėjo į alkoholio matuoklį – greitosios ekipažui neprireikė vyro vežti į ligoninę.

Rugsėjo 15 d. apie 8 val. kelyje Vilnius–Šumskas (Vilniaus r. sav.,) Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai vykdė vairuotojų blaivumo kontrolę.

Pareigūnai pastebėjo, kaip automobilis „Renault Espace“ kirto ištisinę liniją, apsisuko ir padidinęs greitį nuvažiavo link Šumsko mstl.
Pareigūnai, įsijungę švyturėlius, ėmė persekioti vairuotoją, per garsiakalbį pareikalavo sustabdyti transporto priemonę, tačiau bėglys nevykdė teisėtų reikalavimų ir važiavo toliau.

„Renault“ vairuotojas rimtai nenukentėjo. Jam iš burnos sklido alkoholio kvapas, akys buvo paraudusios.

Vairuotojas lėkė dideliu greičiu, kelyje elgėsi chuliganiškai, ne kartą išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, lenkė kitas transporto priemones sankryžose, keldamas pavojų sau ir kitiems eismo dalyviams. Vienoje iš sankryžų, ties nusukimu į Kyviškių mstl., kirsdamas ištisinę liniją, automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, lenkė priekyje ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį ir į jį atsitrenkė.

Po susidūrimo „Renault Espace“ pradėjo slysti, nuvažiavo nuo kelio į griovį, kelis kartus vertėsi ir sustojo. Pribėgę pareigūnai pamatė, kad vairuotojas važiavo vienas, buvo sąmoningas, jam buvo iškviesti medikai.

Eismo įvykio metu iš automobilio po visą lauką išsibarstė įvairūs daiktai bei vienatūrio dalys, pasakojama feisbuke.

Atvykę medikai suteikė pirmąją pagalbą vietoje, teigiama, kad „Renault“ vairuotojas rimtai nenukentėjo.

Bendraujant su vairuotoju jam iš burnos sklido alkoholio kvapas, akys buvo paraudusios. Todėl buvo patikrintas vairuotojo blaivumas – nustatytas 1,35 prom. girtumas.

Vairuotojui surašyti net keli protokolai, automobilis išvežtas į saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius