-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į darbą ėjusią alytiškę paryčiais išžaginęs nusikaltėlis – policijos gniaužtuose

Alytaus apskrities policijos pareigūnai sulaikė išžaginimu įtariamą vyrą. Įtariamasis policininkams puikiai pažįstamas – anksčiau ne sykį teistas už įvairius rimtus nusikaltimus.
Seksualinis priekabiavimas, prievarta
Asociatyvi iliustracija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Liepos 18 d. (ketvirtadienį) apie 5 val. 20 min. Alytuje, Jazminų g., esančio neveikiančio darželio teritorijoje, moterį (g. 1978 m.) einančią į darbą užpuolė ir panaudojęs fizinę jėgą išžagino nepažįstamas vyriškis. Nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos, ji buvo pristatyta į Alytaus ligoninę.

Liepos 22 d. (pirmadienio) rytą Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė išžaginimu įtariamą vyrą (g. 1994 m.). Įtariamajam liepos 23 d. buvo paskirta kardomoji priemonė – 3 mėnesių suėmimas.

Š. m. kovo mėnesį 25 m. vyras buvo išleistas iš įkalinimo įstaigos, anksčiau jis yra ne kartą teistas už plėšimus ir vagystes.

Vyro atžvilgiu Alytaus apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 149 straipsnio 1 dalį dėl išžaginimo. Jam gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Alytaus apylinkės prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius