Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Į įkalinimo įstaigą narkotikai keliavo kojinėje ir žaizdos tvarstyje

Narkotinės medžiagos į laisvės atėmimo įstaigas, kaip jau yra ne kartą informavęs Kalėjimų departamentas, keliauja įvairiausiais būdais. Šįkart Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai draudžiamas medžiagas aptiko nuteistojo kojinėje ir žaizdos tvarstyje.
Narkotikai tvarstyje ir kojinėje
Narkotikai tvarstyje ir kojinėje / Kalėjimų departamento nuotr.

Pareigūnai patikrino iš darbo grįžusį Alytaus pataisos namų atvirojoje kolonijoje bausmę atliekantį nuteistąjį. Atlikę asmens kratą, nuteistojo dešiniosios kojos kojinėje rado paslėptą ir paėmė apie 3x2,5 cm paketą su, kaip įtariama, narkotine medžiaga (fentaniliu).

Kalėjimų departamento nuotr./Narkotikai tvarstyje ir kojinėje
Kalėjimų departamento nuotr./Narkotikai tvarstyje ir kojinėje

Negana to, kairioji nuteistojo koja buvo sutvarstyta. Pareigūnai aprištos žaizdos tvarstyje taip pat aptiko paslėptą apie 6x7,5 cm skaidraus plastiko paketą, kurio viduje buvo augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, narkotinė medžiaga – marihuana.

Dėl neteisėto narkotinių-psichotropinių medžiagų laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 straipsnio 1 dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius