Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į motociklo avariją Mažeikių rajone su 17-mečiu patekęs 18-metis ligoninėje mirė

Savaitgalį 15min skelbė, kad Mažeikių rajono Židikų kaime sunkiai susižalojo į motociklo avariją patekę 17-metis ir 18-metis, susidūrę su „Audi 80“ automobiliu. Iškart buvo aišku, kad apmaudžios šeštadienio avarijos pasekmės yra baisios: 18-metis komos būsenos pateko į reanimaciją, o motociklą vairavęs ir daugybinius sužalojimus patyręs 17-metis išvežtas į vaikų ligoninę Klaipėdoje. Pirmadienį pranešama, kad 18-mečio gyvybė ligoninėje užgeso.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Telšių apskrities policijos nuotr.

Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) pirmadienį paskelbtais duomenimis, kovo 12 d. apie 14.46 val. Mažeikių r. sav. kelyje Mažeikiai–Skuodas (arba krašto kelyje Seda–Židikai) 30-metis vyras, būdamas blaivus, vairavo automobilį „Audi 80“, pagrindiniame kelyje suko į kairę, kai tuo metu jį lenkė motociklas „Kawasaki“, kurį vairavo 17-metis jaunuolis, o kartu važiavo 18-metis keleivis. 

Motociklas atsitrenkė į automobilio kairės pusės priekines dureles. Eismo įvykio metu sužaloti motociklo vairuotojas bei keleivis, abu buvo paguldyti į ligoninių reanimacijos skyrių. 

19 val. 20 min. iš Klaipėdos universitetinės ligoninės gautas pranešimas, kad motociklo keleivis, 18-metis jaunuolis, reanimacijoje mirė.

Ikiteisminis tyrimas dėl šios avarijos tęsiamas.

LKPT duomenimis, per keturias paras, kovo 10–13 d., mūsų šalyje eismo įvykiuose, pirminiais duomenimis, žuvo 3 žmonės: 54 ir 60 metų pėstieji ir minėtasis 18 m. motociklo keleivis.

Iš viso savaitgalį įvyko 22 eismo įvykiai, juose buvo sužeisti 24 žmonės, tarp sužeistųjų – 4 nepilnamečiai, neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo 2 eismo įvykiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius