Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į muštynes įsivėlę keturi lietuviai Didžiojoje Britanijoje išvengė kalėjimo

Į muštynes Didžiosios Britanijos Bostono miestelyje įsivėlę lietuviai išvengė realios laisvės atėmimo bausmės, kai teisėjas peržiūrėjo apsaugos kamerų nufilmuotus vaizdus, skelbia vietos laikraštis „The Lincolnshire Echo“.
Antrankiai
Antrankiai / E.Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

23 metų Regimantas Gaigalas, 20 metų Nerijus Satkanas, 23 metų Saulius Saveikis ir 19 metų Ovidijus Žiauga apsaugos kamerų buvo nufilmuoti prie naktinio klubo Bostone, Lincolnshire`o grafystėje, šių metų rugsėjo 18 d.

Linkolno karūnos teismo posėdžio metu paskelbta, kad lietuvių ketvertas prie naktinio klubo susikivirčijo su dviem vyrais. Kilo muštynės, kurių metu N.Satkanas ir S.Saveikis ėmė spardyti vieną iš vyrų. Antrasis vyras taip pat buvo spardomas ir trypiamas trijų lietuvių, išskyrus S.Saveikio, sakė prokurorė Loisa Koli.

Ji pridūrė, kad trys lietuviai, išskyrus R.Gaigalą, buvo sulaikyti incidento vietoje. Tačiau du nukentėję vyrai nepranešė apie sužalojimus. R.Gaigalas vėliau policijai pasidavė pats.

Visi keturi lietuviai pripažino savo kaltę, kai jiems buvo parodytas apsaugos kamerų įrašas. Norėdami sušvelninti savo nusižengimą, lietuviai tvirtino baiminęsi, kad bus užpulti.

Teismas lietuviams skyrė 300 valandų viešųjų darbų. Jiems uždrausta lankytis aludėse. Be to, kiekvienas iš jų turės sumokėti 175 svarų sterlingų baudų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius