Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 23 /15:21

15-metė namo dar negrįžo: policija skelbė pavardę ir paprašė visuomenės pagalbos

Praėjusią savaitę 15min pasakojo apie neįprastą atvejį, kuomet su 15-mete dukterimi nesutarianti mama iš pradžių nesulaukė pareigūnų pagalbos, nors visą savaitę nežinojo, kur gastroliuoja jos vaikas. Galiausiai policija įsitraukė į paieškas, o šį antradienį jau imamasi dar rimtesnių priemonių: skelbiama nepilnametės nuotrauka, kiti asmens duomenys ir prašoma visuomenės pagalbos.
Paauglė
Asociatyvi iliustracija: paauglė / 123rf.com

Atnaujinta: Vilniaus apskrities policija antradienį popiet pranešė, kad nepilnametė jau rasta. Ji sveika ir bus perduota tėvams.

Pradžia. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl dingusios be žinios penkiolikmetės V. (gimusios 2001 m.).

Š. m. gegužės 12 d. apie 7 val. penkiolikmetė išėjo iš savo namų Pabradėje (Švenčionių r.), į mokyklą ir iki šiol negrįžo. Jos buvimo vieta nėra žinoma.

Asmenis, ką nors žinančius apie šios nepilnametės buvimo vietą ar ją mačiusius, prašome informuoti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Gintarą Vigelį mobiliuoju telefonu 8 614 66486 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Mergina yra apie 180 cm ūgio, žalių akių, dažytų tamsiai raudonų iki pečių plaukų, pakaušyje ir dešiniame šone plaukai išskusti.

Ypatingi požymiai: dešinėje veido pusėje, palei nosį, yra apgamas, ant abiejų rankų – randai. Išeidama vilkėjo rožinę striukę, trumpą pilką džemperį, pilką palaidinę, mūvėjo šviesius aptemptus džinsus, avėjo baltus sportbačius, su savimi turėjo rožinę „leopardinę“ kuprinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius