Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškoma iš namų pasprukusi 16-metė: įtariama, kad apsigyveno su 31 metų vyru

Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai ieškojo dingusios be žinios A. (gimusi 2005 m.). 2023 m. sausį nepilnametė rasta.
Akimirka iš vykusio policijos reido
Policija / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Šių metų kovo 10 d. apie 18 val. šešiolikmetė išėjo iš savo namų Vilniaus rajone, Zujūnų seniūnijoje, Antežerių kaime, ir iki šiol negrįžo.

16-metės A. požymiai: apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, juodų ilgų plaukų. Išeidama vilkėjo pilką striukę, mūvėjo juodas kelnes, avėjo baltus sportinius batus. Su savimi turėjo raudoną kuprinę su užrašu „Puma“.

Paauglė ankščiau ne kartą buvo pabėgusi iš savo namų. Policijos pareigūnai turi duomenų, kad A. gali gyventi kartu su 31-erių Artūru B. (gim. 1991 m.), tačiau duomenų apie jo gyvenamąją vietą neturi.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ar žinančius 16-metės ir 31 metų vyro buvimo vietą, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus r. policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Aušvydu Abariūnu, tel. (8 5) 271 7667, mob. 8 618 62401 arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius