-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 13 /11:10

Ieškomas dešimtmetės mergaitės prievartautojas Jonavoje bandė žudytis?

Penktadienį Jonavą sukrėtė žinia apie galimą dešimtmetės išžaginimą. Visą dieną mieste pareigūnai ieškojo įtariamojo, o šeštadienį iškilo versija, kad įtariamasis galbūt bandė žudytis.
Policija
Policija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Jonava

Jonavą visą penktadienį iki nakties šukavo dešimt pareigūnų ekipažų iš Jonavos miesto ir rajono. Jiems talkino kolegos iš Kauno. Įtariamojo paieškai pasitelktas ir policijos kinologų šuo.

Gali būti, kad įtariamojo prievartautojo pėdsakai jau susekti. Naktį į šeštadienį apie 05.48 val. gautas pranešimas, kad viename garaže yra užsirakinęs vyras, galimai nusižudęs. Liudininkai teigė matę kilpą pro plyšį. 

Tačiau pareigūnams atvykus, vyro garaže neberasta, jis buvo pasišalinęs. Šiuo metu nustatinėjama jo tapatybė. Pagal vieną iš versijų, šis vyras gali būti įtariamasis prievartautojas, bandęs žudytis, tačiau vėliau persigalvojęs. 

Tiesa, ši versija kol kas yra tik hipotetinė, aplinkybės rodo, kad šis įvykis gali būti visiškai nesusijęs su prievartavimu Jonavoje. 15min.lt duomenimis, apie galimą savižudybę pranešė draugų kompanija, kuri šventė gimtadienį Rukloje. Pas juos atvyko mažai pažįstamas vyrškis, kuris vėliau iš šventės pasišalino ir išvyko į Jonavą. Iš jo būsenos nusprendę, kad vyras gali nusižudyti, jie nuvyko į Jonavą, žinodami, kurioje vietoje jis turi garažą. Vėliau jie paskambino policijai. 

Žagintojas – maždaug 35-40 metų vyras, šviesiais plaukais, maždaug 1,80 metro ūgio, tamsiai apsirengęs

Kaip anksčiau skelbė portalas jonavoszinios.lt, pirminiais duomenimis, pavyko nustatyti, kad žagintojas – maždaug 35-40 metų vyras, šviesiais plaukais, maždaug 1,80 metro ūgio, tamsiai apsirengęs. 

Policijai apie įvykį pranešė nukentėjusios mergaitės mama. Svarstoma, kad nuo dešimtmetę nuskriaudusio prievartautojo galėjo nukentėti ir daugiau mergaičių.

Jonavos rajono policijos komisariato viršininkas Vigintas Lukošius naujienų portalą 15min.lt informavo, kad nukentėjusi mergaitė šiuo metu yra medikų globoje. Jos skriaudiko ieško gausios policijos pajėgos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius