Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 28 /2014 12 29

Ieškomas „TV Pagalbos“ žurnalistės Viltės Stankutės-Butkienės nužudymu įtariamas Nerijus Kalaušis

Sekmadienį buvo rastas 31-erių metų TV3 laidos „TV pagalba“ žurnalistės Viltės Stankutės-Butkienės kūnas. Įtariama, kad moterį ir dar vieną vyrą nužudė jos draugas Nerijus Kalaušis. Jo paieškoms mestos gausios pareigūnų pajėgos, prašoma visuomenės pagalbos.
Viltė Stankutė-Butkienė ir įtariamasis Nerijus Kalaušis
Viltė Stankutė-Butkienė ir įtariamasis Nerijus Kalaušis / 15min.lt, „Facebook“ nuotr.

Sekmadienį apie 14.53 val. bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad name Kauno rajone, Giraitės kaime, rasti Viltės Stankutės-Butkienės (gim.1983 m.) ir G. P. (gim.1977 m.) lavonai su smurto žymėmis, informavo Kauno apskrities vyr. policijos komisariatas.

Kauno apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Pirminiais duomenimis, šiuo nusikaltimu įtariamas Kaišiadorių rajono gyventojas Nerijus Kalaušis (gimęs 1978 m.).

Jis iš įvykio vietos pasišalino žalios spalvos automobiliu „VW Passat“ (2001 m., HGU 457). Įtariamojo paieškoms mestos didelės pareigūnų pajėgos.

Nerijus Kalaušis
Nerijus Kalaušis

Policija prašo turinčius kokios nors informacijos apie galimo įtariamojo buvimo vietą nedelsiant informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.

Nuotr. iš autogidas.lt/Ieškomas automobilis
Nuotr. iš autogidas.lt/Ieškomas automobilis

00.34 val. Po nusikaltimo paliko atsisveikinimo raštelį?

15min.lt šaltinių teigimu, moteris buvo susipykusi su N.Kalaušiumi, su kuriuo jau kurį laiką gyveno kartu. Moteris Giraitės kaime liko gyventi po skyrybų su vyru, kuris Vilniuje taip pat dirba žurnalistu. V.Stankutė-Butkienė augino septynmetę dukrą.

Aš visų FB draugų atsiprašau, jei kažkada įskaudinau ar kažką blogo padariau... Nieks man neskambinkit, aš nekelsiu, aš apsisprendžiau... Aš pasitraukiu iš gyvenimo...

Įtariama, kad žiaurų nusikaltimą N.Kalaušis galėjo įvykdyti sužinojęs apie žurnalistės santykius su kitu vyru, rašo delfi.lt. Tikriausiai iš anksto planuoto nusikaltimo metu V.Stankutei-Butkienei buvo perpjauta gerklė, vyro kūnas rastas subadytas. Peilis buvo paliktas šalia.

N.Kalaušis socialiniame tinkle „Facebook“ šeštadienio naktį paliko atsisveikinimo žinutę. „Aš visų FB draugų atsiprašau, jei kažkada įskaudinau ar kažką blogo padariau... Nieks man neskambinkit, aš nekelsiu, aš apsisprendžiau... Aš pasitraukiu iš gyvenimo...“ – delfi.lt cituoja N.Kalaušio žinutę.

Ekspertų teigimu, žmogžudystės įvykdytos ne sekmadienį – nužudytųjų kūnai galėjo išgulėti daugiau nei parą, rašo lrytas.lt.

Žinomų sporto pasaulio atstovų dukra

Pastaraisiais metais V.Stankutė-Butkienė buvo žinoma kaip projektų „24 valandos“ ir „TV Pagalba“ žurnalistė.

V.Stankutės-Butkienės motina yra buvusi garsi tenisininkė Asta Giedraitytė-Stankienė, tėvas – Stasys Stankus – dirba skyriaus direktoriumi Lietuvos futbolo federacijoje. Jos pusseserė – Rūta Paškauskienė, daugkartinė Europos stalo teniso čempionė.

V.Stankutė-Butkienė turėjo du brolius ir seserį.

15min.lt redakcija reiškia nuoširdžią užuojautą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius