Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 08 04 /14:06

Iš avarijos 150 km/val. greičiu sprukęs „Audi“ prie Karmėlavos rėžėsi į degalinę, yra sužeistųjų

Kauno rajone – didelis eismo įvykis. Didžiuliu greičiu lėkęs galbūt girtas „Audi A6“ vairuotojas rėžėsi į „Neste“ degalinės švieslentę. Šios avarijos metu sužaloti keturi žmonės. Istorija prasidėjo nuo kitos avarijos Kauno pakraštyje, kur „Audi“ vairuotojas trenkėsi į „Toyota“ ir nutarė iš šio eismo įvykio sprukti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Gyčio M. nuotr.

Apie didelę avariją prie Kauno antradienio popietę pranešė iškart keli skaitytojai.

Pirminiais duomenimis, maždaug 13 val. „Audi“ vairuotojas sukėlė avariją, iš kurios spruko 150 km/val. greičiu, todėl prie Karmėlavos rėžėsi į degalinę. Yra sužeistųjų.

Įvykio liudininko Luko A. žiniomis, per šią avariją tikriausiai neblaivus vairuotojas nesuvaldė automobilio „Audi A6“, sužeisti 3 keleiviai ir pats vairuotojas.

Savo ruožtu 15min.lt skaitytojas Gytis M. pateikia dar daugiau detalių apie šį eismo įvykį. „Audi vairuotojas bėgo padaręs eismo įvykį ir padarė antrą avariją“, – teigia liudininkas.

Pasak Gyčio, jo vairuojamą automobilį pažeidėjas aplenkė maždaug 150 km/val. greičiu.

„Persirikiuodamas į pirmąją juostą jis nesuvaldė automobilio ir nulėkė nuo kelio. Atsitrenkė į degalinės ženklą, šalia kurio sėdėjo kavinės klientai. Sužeista moteris (atviras kojos lūžis, sutrenktas veidas.) Automobilyje sėdėjo keturiese, neprisisegusieji sužeisti labiausiai. O vairuotojas sveikas (su sportiniais marškinėliais Nr. 8)“, – karščiausiais įspūdžiais iš avarijos vietos dalijasi įvykio liudininkas.

Papildyta trečiadienį: Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato trečiadienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad rugpjūčio 4 d. apie 13.00 val. Kaune, Savanorių pr., nuo Pramonės pr. link Ramučių, automobilis „Audi A6“, vairuojamas vyriškio (gimusio 1961 m.), kuris ties nuvažiavimu, iš kelio A-1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda, susidūrė su greta, ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Toyota Auris“, vairuojamu vyriškio.

Po eismo įvykio automobilis „Audi A6“ nepasiliko įvykio vietoje ir pasišalino Ramučių kryptimi. Kauno r., Ramučiuose, Vijoklių g., automobilis „Audi A6“ nuvažiavo nuo kelio į dešinę, atsitrenkė į kelio ženklą „Duoti kelią“ ir degalinės „Neste Oil“ reklaminį stendą. Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Audi A6“ vairuotojas bei kartu važiavęs vyriškis (gimęs 1979 m.) ir dvi moterys (gimusios 1976 m. ir 1993 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius