-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš avarijos vietos Panevėžio aplinkkelyje paspruko lenkas

Penktadienio vakarą Panevėžio aplinkkelyje susidūrė trys transporto priemonės. Per avariją žmonės nenukentėjo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko remontuojamame kelio ruože, kur eismo dalyviai privalo vadovautis pirmumo ženklais. Prie kelio remonto darbų atkarpos pradžios sustojo lenko vairuojamas vilkikas. Iš paskos vilkiko sustojo lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“.

Tačiau laiku sustoti nesugebėjo iš paskos atvažiavęs „Scania“ miškavežio vairuotojas. Jis rėžėsi į „Volkswagen“, suknežino jo galą ir nustūmė automobilį į priekyje stovėjusio vilkiko galinę dalį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Nors iš pradžių atrodė, kad avarija nėra kažkuo išskirtinė ir eismo įvykio dalyviai imsis deklaracijų pildymo, tačiau tuomet nutiko keistas dalykas. Iš avarijos vietos nusprendė sprukti lenkas, į kurio vilkiką įsirėžė „Scania“ miškavežio stumiamas „Volkswagen“.

Iš savo sunkvežimio išlipęs lenkas apžiūrėjo priekabą, sėdo į kabiną ir nuvažiavo toliau. Nors jo tempiamos priekabos galiniai žibintai ir buvo išdaužti, bet lenkas nusprendė įvykio vietoje nepasilikti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Eismo įvykio dalyviai svarstė, kad dėl avarijos nekaltas lenkas iš įvykio vietos paspruko todėl, kad buvo neblaivus ar nesilaikė darbo ir poilsio režimo.

Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau į įvykio vietą buvo iškviesti kelių policijos pareigūnai. Pirminiais duomenimis, dėl avarijos kaltas miškavežio „Scania“ vairuotojas, tačiau kyla klausimų ir dėl iš įvykio vietos pasprukusio lenko.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius