-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Kapčiamiesčio pasišalinę migrantai toli nepabėgo – sulaikyti Lazdijų rajone

Alytaus apskrities policija pranešė trečiadienį, apie 12.40 val. sulaikiusi šešis iš laikino apgyvendinimo vietos buvusiuose Kapčiamiesčio vaikų globos namuose prieš kiek mažiau nei parą pasišalinusius migrantus.
Alytaus apskrities teritorijoje sustiprintas patruliavimas
Alytaus apskrities teritorijoje sustiprintas patruliavimas / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Anot policijos, ieškomus migrantus Ivoškų ir Kalvių kaimų sankryžoje pastebėjo policijos pareigūnai, kurie juos iškart ir sulaikė. Nuo Kapčiamiesčio iki šios vietos yra kiek mažiau nei dešimt kilometrų.

Du Irano ir keturi Irako piliečiai iš Kapčiamiesčio pasišalino antradienį, apie 15 valandą. Jų paieškai pasitelktos gausios policijos ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnų pajėgos, į orą pakeltas sraigtasparnis, pasitelkti ir kinologai su šunimis.

Iš pradžių buvo įtariama, kad migrantai gali traukti Lenkijos kryptimi, iki kurios sienos nuo Lazdijų rajono dar yra nemažas atstumas.

„Dėkojame vietos gyventojams, kurie pastebėję nepažįstamus asmenis pranešė policijos pareigūnams. Taip pat dėkojame visiems, kurie dalinotės informacija apie iš apgyvendinimo vietos pabėgusius nelegalius migrantus“, – rašoma policijos pranešime.

Kapčiamiestyje iki šiol laikinai buvo apgyvendinta 86 migrantai, pirmieji jų į buvusius vaikų globos namus perkelti liepos pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius