Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš masinės avarijos sprukusį „Mercedes“ vairuotoją nufilmavęs Arnas: jis bandė išstumdyti spūstį

Penktadienio pavakarę girtas „Mercedes-Benz“ vairuotojas Vilniuje sukėlė masinę avariją, kurios metu Žalgirio gatvėje apgadinti mažiausiai 6 automobiliai. „Jis manęs vos nenutėškė“, – atsikvėpė šio įvykio liudininku tapęs Arnas. Iš avarijos bandantį pasišalinti kaltininką nufilmavęs vilnietis papasakojo, kaip neadekvačiai prie „Mercedes“ vairo elgėsi šis vyras.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Automobilis „Mercedes“ po avarijos Žalgirio gatvėje prie „Viada“ degalinės liko gulėti ant stogo.

Nemačiusiems eismo įvykio kilo klausimas, kaip taip įmanoma nuvairuoti „Mersedesą“.

Atsakymus pateikė avarijos liudininku tapęs 15min skaitytojas, pats vos nenukentėjęs nuo šio kelių erelio ir nufilmavęs jo sulaikymą: tai alkoholis ir sveiku protu nesuprantamas vairavimas.

Pasirodo, į Žalgirio gatvę šis „Mercedes“ įsuko iš Linkmenų gatvės. Nepaisęs draudžiamo signalo ir padaręs dešinį posūkį vairuotojas pamatė, kad gatvėje spūstis. Jis nutarė apvažiuoti ją iš dešinės, per stotelę. Kai visuomeninio transporto „kišenė“ Žalgirio gatvėje baigėsi, „Mersedeso“ vairuotojas įstrižai pasuko į kitus automobilius taip, tarsi jų nebūtų – daužė vieną po kito, stumdamas nuo kelio.

Toliau jis lindo tiesiog per tas mašinas. Nemačiau, kaip konkrečiai lindo, tik matėsi, kad jau visur taškosi detalės.

„Aš kaip tik buvau toje sankryžoje, kurioje jis įvažiavo į Žalgirio gatvę. Jis atvažiavo man iš šono, iš Linkmenų gatvės, kur yra „Baltic Optical Disk“ įmonė. Jis įvažiavo per raudoną ir vos nenumušė mūsų. Nuo pat sankryžos Žalgirio gatvėje, Geležinio Vilko gatvės link, buvo spūstis. Todėl jis bandė apvažiuoti automobilius iš dešinės, per autobusų stotelę. O už tos stotelės toliau jis lindo tiesiog per tas mašinas. Nemačiau, kaip konkrečiai lindo, tik matėsi, kad jau visur taškosi detalės“, – pasakojo 15min skaitytojas.

Galiausiai jis privažiavo skiriamąjį atitvarą, į kurį atsitrenkęs vertėsi.

Pasak Arno, išsiropštęs iš mašinos vairuotojas lyg niekur nieko ėjo pėsčias ta kryptimi, iš kurios ką tik atvažiavo.

„Ir tada pamačiau, kaip žmonės bėgo jo gaudyti. Visa minia jį tiesiog pasigavo ir laikė, prispaudusi prie asfalto“, – minėjo liudininkas, užfiksavęs sulaikymą mobiliuoju.

Pasak vilniečio, išlipęs iš mašinos vyras tarsi ir atrodė apsvaigęs, tačiau elgėsi ypatingai ramiai. Buvo sunku suvokti, kad tai tas pats asmuo, kuris ką tik prie MB vairo elgėsi agresyviai ir visiškai neadekvačiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius