Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 22 /20:13

Avarijos pakaunėje detalė – spidometras užstrigęs ties 140 km/val. riba

Pirmadienio vakarą Kauno rajone, netoli Ilgakiemio kaktomuša susidūrė du automobiliai.
Avarija Kauno rajone
Avarija Kauno rajone

Nelaimė kelyje Kaunas–Prienai, netoli Ilgakiemio įvyko apie 19 valandą. Pirminiais duomenimis kaktomuša susidūrė „Volvo“ ir „Toyota“ automobiliai. Nuo smūgio abu automobiliai nulėkė nuo kelio.

Gretos, Kur stovi policija Kaune nuotr./Avarija prie Ilgakiemio
Gretos, Kur stovi policija Kaune nuotr./Avarija prie Ilgakiemio

Kelių policijos budėtojai 15min informavo, kad pranešimą apie avariją gavo 19 valandą 26 minutės. Skambinusysis teigė, kad po avarijos iš automobilių pradėjo rūkti dūmai, yra prispaustų žmonių.

Į nelaimės vietą buvo išsiųsti ugniagesiai gelbėtojai ir net trys greitosios pagalbos automobiliai. Ugniagesių pagalbos neprireikė, prispaustų žmonių nebuvo, o rūkstantys dūmai kilo dėl išsiliejusio aušinimo skysčio.

Eismo įvykyje nukentėjo trys žmonės, tačiau vienas vyras atsisakė vykti į gydymo įstaigą motyvuodamas tuo, kad sužeidimai nėra rimti.

Dėl lūžusios kojos į gydymo įstaigą išvežta 29 metų amžiaus moteris ir 45 metų vyras, kuris taip pat skundėsi kojų sužeidimais.

Avarijos metu Kauno rajone lijo, kelio danga buvo šlapia. Leistinas greitis kelyje 70 kilometrų per valandą, beveik visoje kelio atkarpoje lenkti kitus automobilius draudžiama.

Simboline avarijos detale tapo „Toyota“ automobilio spidometras, kurio greičio rodyklė po avarijos liko užstrigusi ties 140 kilometrų per valandą riba. Tiesa, rodyklės užstrigimas ties tam tikra padala nėra greičio įrodymas, mat spidometras didelių avarijų metu deformuojasi mechaniškai.

Tikslias avarijos aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius