-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 12 /08:55

Įspūdingų „Opel“ gaudynių Raseinių r. vaizdo įrašas – lyg be įdomios pabaigos

Policija nufilmavo ir „Facebook“ paviešino, kaip Raseinių rajone pareigūnams nestojo girtas „Opel Astra“ ekipažas. Girtas „Opelio“ ekipažas pro atsidariusią bagažinę filmavo, kaip bėga nuo policijos, greitis momentais siekė 165 km/val. Gaudynės neapsiėjo be šūvių į ratus. Galiausiai bėgliai buvo sulaikyti, tačiau kaip, vaizdo įraše nebesimato.

Kartu su trimis apgirtusiais draugeliais neblaivus ir neturintis teisės vairuoti dvidešimtmetis Raseinių rajono gyventojas, sėdęs prie „Opel Astra“ vairo, sausio 11-osios naktį Raseinių rajone surengė šou, kurį nutraukė tik Šiaulių apskrities policijos Raseinių komisariato patrulių paleisti šūviai į automobilio padangas.
 

Sustabdyto automobilio ekipažą iškrapštyti iš salono irgi prireikė specialiųjų priemonių. Kadangi jaunuoliai lipti iš transporto priemonės nenorėjo, rėkavo, muistėsi, stumdėsi ir visaip kitaip priešinosi, todėl buvo panaudotos ir ašarinės dujos, ir koviniu imtynių veiksmai, ir antrankiai.

Kaip tai buvo padaryta, Lietuvos policijos „Facebook“ paviešintame video nebesimato – įrašas sutrumpintas.

Policijos departamento antradienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad sausio 11 d. apie 2 val. 37 min. Raseiniuose, Vilniaus-Stonų g. sankryžoje, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Opel Astra“, kurio vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo. Persekiojant nestojusį automobilį, Raseinių r., ties Liaurių kaimu, Šiaulių apskrities VPK Raseinių r. PK patrulis iššovė iš tarnybinio pistoleto du šūvius į viršų ir šešis šūvius į automobilį (buvo peršautos automobilio priekinio ir galinių ratų padangos). Automobilį vairavęs neblaivus (1,34 prom. alkoholio) dvidešimtmetis (gim. 1995 m.) ir kartu važiavę neblaivūs aštuoniolikametis (0,67 prom. alkoholio), 22 metų vyras (1,78 prom. alkoholio) ir 26 metų vyras (2,43 prom. alkoholio) po apklausos paleisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius