Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiblaivęs galbūt padėkos pareigūnams: mirtinai girtas vairuotų vilkiką per visą Lietuvą

Per Medininkų punktą iš Baltarusijos į Lietuvą vilkiku su puspriekabe važiavęs klaipėdietis į alkoholio tikrintuvą įpūtė 2,68 promilės.
Reido akimirka
Asociatyvi iliustracija: pasieniečiai sustabdytą vairuotoją perdavė policininkams, o jo sunkvežimį pasiliko pasaugoti. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Medininkų punkte pasieniečiai laiku sulaikė neblaivų vilkiko vairuotoją, kurio kelionė galėjo pasibaigti nežinia kur ir nežinia kuo.

Trečiadienį vakare prie sienos su Baltarusija esančiame Medininkų pasienio kontrolės punkte VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai tikrino į Lietuvą įvažiavusį krovininį automobilį „Volvo FH 12” su puspriekabe „Pacton”.

Nuo vairuotojo tvoskė alkoholiu, vyro judesiai buvo nekoordinuoti, kalba nerišli.

VSAT pareigūnai iškart pamatė, kad vilkiko vairuotojas 48-erių Klaipėdos gyventojas yra girtas: nuo jo tvoskė smarkus alkoholio kvapas, vyro judesiai buvo nekoordinuoti, o kalba nerišli.

Vairuotojui, kuris turėjo tvarkingus asmens bei transporto priemonės dokumentus, netrukus buvo nustatytas 2,68 promilės girtumas.

Už didesnį nei 1,5 promilės girtumą prie vairo Lietuvoje numatyta baudžiamoji atsakomybė.

Klaipėdietį pasieniečiai perdavė į Medininkų punktą atvykusiems policijos pareigūnams. Vilkikas su puspriekabe liko Medininkų punkte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius