Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 20 /13:17

Išskirtinis prabangus milijonieriaus „Mercedes-Benz“ Klaipėdoje sudaužytas į tvorą

Sekmadienio vakarą Klaipėdoje sudaužytas milijonieriumi prisistatančiam Ignui Jomantui priklausantis „Mercedes-Benz S63 AMG“. Tokių automobilių Lietuvoje – vos keli. Jo kaina viršija 100 tūkst. eurų. Sekmadienio vakarą šis automobilis užfiksuotas įvažiavęs į tvorą Klaipėdos kruizinių laivų terminale.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Facebook nuotr.

Kaip 15min informavo Klaipėdos policija, pranešimas apie „Mercedes“ avariją gautas 21 val. 14 min.

Tiesa, automobilio savininkas sėdėjo keleivio sėdynėje, o jį vairavo 1993 metais gimęs blaivus jaunuolis.

Automobilis buvo su vasarinėmis padangomis, tikėtina, kad tai ir nepasirinktas saugus greitis galėjo tapti eismo įvykio priežastimi. Automobiliui po avarijos buvo panaikinta techninė apžiūra.

Asmeninio albumo nuotr./Ignas Jomantas, vienas jauniausių šalies milijonierių, įsigijo prabangų „Mercedes-Benz S63 AMG“.
Asmeninio albumo nuotr./Ignas Jomantas, vienas jauniausių šalies milijonierių, įsigijo prabangų „Mercedes-Benz S63 AMG“.

Pats su 15min redakcija susisiekęs I.Jomantas patikino, kad nieko baisaus neatsitiko, automobilis apgadintas nestipriai, tik subraižytas jo priekis.

„Avarija įvyko dėl šlapios kelios dangos, be to, ten labai nelygus kelias, pilnas duobių, todėl automobilį sumėtė, užnešė galą ir jis nestipriai trenkėsi į tvorą“, – avarijos aplinkybes pasakoja pats I.Jomantas.

Tiesa, vyras kategoriškai neigia policijos pateiktą informaciją, kad automobilis buvo su vasarinėmis padangomis. Jis tikina žiemines padangas užsidėjęs dar prieš dvi savaites.

Anot I.Jomanto, padangos buvo pilnos purvo, todėl pareigūnams galėjo pasirodyti, kad protektorius nepakankamai gilus. Vis dėlto jis tikino, kad policininkai tik pasižiūrėję priėmė sprendimą, jog padangos vasarinės. Jis sieks įrodyti, kad šis policijos sprendimas neteisingas.

Lapkričio 3 dieną 15min rašė apie prabangų 850 AG pasiekiantį „Mercedes-Benz S63 AMG“, šis pirkinys milijonieriumi prisistatančiam Ignui Jomantui atsiėjo 130 tūkst. eurų.

„Lietuvoje tokių automobilių – vos keletas. Aš pats esu priklausomas nuo greitų, galingų mašinų, todėl jis ir atsirado garaže“, – tuomet prisipažino I.Jomantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius