Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamas Kauno moterų plėšikas sulaikytas

Šeštadienio vakarą Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, 21 val. buvo sulaikytas įžūlus moterų plėšikas, sukėlęs nemažai nerimo pastarosiomis dienomis.
Policijos ieškomas moterų plėšikas
Policijos ieškomas moterų plėšikas / 15min/Vidmanto Balkūno ir Kauno apskrities VPK nuotr. montažas
Temos: 2 Kaunas Plėšimas

1972 metais gimęs ir anksčiau teistas vyras sulaikytas Kaišiadorių rajone. Pirmadienį bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Kaip jau rašėme, Kauno policija beveik savaitę ieško vieno arba dviejų nusikaltėlių, Šeštadienį buvo išplatintas vieno įtariamojo portretas.

Praėjusį sekmadienį vakare, 19 val., prekybos centro aikštelėje, į moters automobilį įsėdo nepažįstamas vyras ir iškart liepė jai važiuoti. Moteris pakluso, nes užpuoliko rankose buvo peilis.

Kol moteris vairavo, vyras pradėjo kuistis po jos daiktus ir iš piniginės išsiėmė 10 eurų, banko ir internetinės bankininkystės korteles.

Praėjus apie 20 min., vyras liepė moteriai sustoti Savanorių prospekte esančio prekybos centro aikštelėje. Ten jis atjungė magnetolą, iš daiktadėžės dar pasiėmė laikrodį ir paspruko.

Kitą dieną, tame pačiame Baltų prospekte, pusantros valandos vėliau nei vakarykštis išpuolis, 20 val. 40 min., prekybos centro aikštelėje buvo užklupta dar viena moteris.

Viskas kartojosi lyg pagal tą patį scenarijų. Į automobilį „Ford“ įsėdo nepažįstamasis, o jo kėslus iškart išdavė rankose laikomas peilis. Tačiau šįkart kaunietės reakcija buvo greitesnė nei užpuoliko.

Moteris iškart siekė automobilio durelių, nepaisydama plėšiko reikalavimo „sėstis“, ir išlėkusi iš automobilio bėgte pasileido ieškoti pagalbos. Grįžus prie automobilio paaiškėjo, kad nusikaltėlis pasitenkino pavogtu pirkinių krepšeliu, kurio vertė viso labo buvo 5,76 euro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius