Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamasis nusižudė areštinėje

Prienų areštinėje pasikorė nužudymu įtariamas vyriškis. Tai pastebėta anksti rytą, bet manoma, kad jis nusižudė gerokai anksčiau.
Temos: 1 Prienai

Ankstų sekmadienio rytą, apie 5 val., areštinėje budintis pareigūnas pamatė, kad įtariamasis R.R. pasikoręs savo kameroje. 35 metų vyriškis nusižudė iš patalynės susisukęs virvę. Iškviesti medikai tegalėjo konstatuoti jo mirtį. Manoma, kad vyras pasikorė vėlai naktį.

R.R. buvo laikomas areštinėje kaip įtariamasis nužudymu, įvykdytu prieš beveik porą savaičių. Tąkart jis su dar dviem vyrais ir viena moterimi girtavo savo bute, esančiame viename Stadiono gatvės namų. Pasak kaimynų, kompanija lėbavo jau ne pirmą dieną, visi buvo gerokai įkaušę. Dėl ko tarp buto šeimininko kaimyno S.Ž., dalyvavusio išgertuvėse, ir kitų ten buvusių asmenų kilo konfliktas, ir šiandien niekas negali pasakyti. Tik aišku, kad jie susiginčijo dėl smulkmenų. Paskui kilo muštynės. 34 metų S.Ž. buvo spardomas, daužomas kumščiais. Po egzekucijos buto šeimininko kaimynas nebejudėjo, kompanija pamatė, kad vyras nebegyvas.

Sugėrovai dar bandė nuslėpti nusikaltimo pėdsakus. Jie iš buto antrame aukšte nutempė S.Ž. į jo paties butą pirmame aukšte. Čia mėgino nuplauti kraują, slėpti kruvinus drabužius. Vėliau paguldė auką į lovą ir išėjo.

Pirmasis sūnaus pasigedo tėvas, nes vyras neatsiliepė į mobiliojo telefono skambučius. Išsigandęs jis atskubėjo į S.Ž. butą ir rado šį negyvą. Tėvui nekilo abejonių, kad sūnus nužudytas, nes ant kūno buvo aiškiai matyti smūgių žymių. Jis kreipėsi į policiją.

Atskubėję pareigūnai netrukus sulaikė tris įtariamuosius. Buto, kuriame vyko išgertuvės, savininkui R.R. buvo nustatytas 1,86 promilės girtumas, 49 metų E.M. – sunkus girtumas (2,61 promilės), drauge su jais lėbavusiai J.L. – 2,24 promilės. Buto savininkas ir moteris buvo uždaryti į areštinę. Pareigūnai neabejoja, kad nužudyti vyriškio niekas nenorėjo. Tiesiog girti įtariamieji nekontroliavo savo veiksmų.

Visi sulaikytieji, o ir pats nužudytasis, gerai pažįstami policijai. Jie ne kartą bausti administracine tvarka, kai kurie jų - teisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius