Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamasis platintojas desperatiškai kratėsi įkalčių: narkotikų maišeliai skriejo per langą

Sulaikyti narkotines medžiagas sostinėje, kaip įtariama, platinę vyriškiai.
Bylos įkalčiai
Sulaikytasis ir bylos įkalčiai / Vilniaus VPK nuotr.

Lapkričio 5 d. apie 11 val. 5 min. Vilniaus m. 2-ojo policijos komisariato pareigūnai vykdydami tarnybines pareigas, Vilniuje, Dzūkų g. (Naujininkų sen.) prie daugiabučio namo laiptinės pastebėjo įtartiną vyriškį (gim. 1977 m.). Pamatęs pareigūnus asmuo akivaizdžiai sutriko, pradėjo jaudintis, į klausimus atsakinėjo neaiškiai.

Pamatęs pareigūnus vilnietis akivaizdžiai sutriko, pradėjo jaudintis, į klausimus atsakinėjo neaiškiai.

Atlikus asmens paviršutinę apžiūrą, dešinėje striukės kišenėje buvo surasta plastikinio maišo atraiža, tarsi maišelis, kurio viduje buvo milteliai, tikriausiai narkotinės medžiagos. Vyriškis buvo sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Vilniaus m. 2-ojo policijos komisariato pareigūnai turėjo informacijos, kad sulaikytasis kartu su kitu asmeniu (gim. 1973 m.) gyvenančiu Dzūkų g., Vilniuje, galbūt platina narkotines medžiagas. Buvo nuspręsta patikrinti įtariamojo gyvenamąją vietą. Pareigūnai įtarė, kad bute gali būti narkotikų medžiagų, skirtų parduoti.

Siekiant, kad būtų išsaugoti nusikalstamos veikos įrodymai ir įkalčiai, buvo nuspręsta nedelsiant nuvykti ir patikrinti minėtą butą. Pareigūnams užėjus į tikrinamus namus, ten buvęs įtariamasis pro atidarytą langą pradėjo mėtyti plastikinių maišų padarytus paketėlius. Pareigūnai įtariamąjį nedelsiant sulaikė.

Patikrinus prie namo laiptinės per langą išmestus pakuotes, viduje aptiktos miltelinės medžiagos, kaip įtariama, narkotinės. Įkalčiai buvo surinkti ir kartu su įtariamuoju asmeniu pristatyti į policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius