-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin kruopščiai dirbę policijos pareigūnai Jonavoje rado 5 vazonus su kanapėmis

Rugpjūčio 7 d. Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos apie asmenį, kuris galimai nelegaliai disponuoja ir platina narkotines medžiagas Jonavoje, atliko kratas. Pareigūnų įtarimai pasitvirtino.
Kanapės
Kanapės / Kauno apskr. VPK

Kaip savo pranešime spaudai rašo Kauno apskrities policija, itin kruopštaus ir operatyvaus pareigūnų darbo dėka Jonavoje, įtariamojo garaže, buvo rasta kruopščiai paslėpta nedidelė galimai narkotinių medžiagų auginimo laboratorija: rasti ir paimti penki vazonai su augančiomis kanapėmis, elektroninės svarstyklės, maišelis su galimai kanapių sėklomis bei folijos gumulėliai su galimai augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis.

Vyrui, gimusiam 1986 m., paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.
Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės Penktojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius