Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Joninių savaitgalis Vilniaus policijos akimis: „traumą patyrė“ net „pasimaišęs medis“

Ilgąjį šventinį savaitgalį kelių policijos pareigūnams darbo netrūko, skelbia ir Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyris.
Nuo kelio nuvažiavo „Opel Omega“ ir skaudžiai rėžėsi į medį
Asociatyvi iliustracija: nuo kelio nuvažiavo „Opel“ ir skaudžiai rėžėsi į medį / Arnoldo Vydmanto nuotr.

Ilgąjį savaitgalį netrūko transporto priemones vairavusių pažeidėjų.

Birželio 24-26 d. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnams, vykdžiusiems vairuotojų kontrolės priemones, įkliuvo 22 neblaivūs vairuotojai, 12-ai jų – alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos, 10 vairuotojų vairavo transporto priemones neturint teisės vairuoti. Taip pat nustatyta ir 110 kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Neišvengta ir skaudžių netekčių – birželio 25 d. apie 8 val. 36 min. Vilniaus r., Sužionių sen., Sužionių k., nesuvaldęs vairuojamo motorolerio „Aprilia“ žuvo vyras (gimęs 1960 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d.).

Birželio 26 d. apie 13 val. 40 min. Vilniaus r., Rudaminos sen., Kalviškių k., visiškai neblaivios (3,26 prom.) moters (gimusios 1966 m.) vairuojamas automobilis „Opel“ atsitrenkė į medį – vairuotoja automobiliu iš įvykio vietos pasišalino. Pareigūnai įvykio vietoje rado automobilio priekinį bamperį, žibintų šukių, o ant važiuojamosios kelio dalies – ištekėjusio skysčio žymes.

Būtent šios žymės ir atvedė policijos pareigūnus iki kaltininkės namų. Moteris tikino, kad alkoholio nevartojo, teigė, kad važiavo į maisto prekių parduotuvę, tačiau, norėdama apsisukti, sumaišė pavaras ir trenkėsi į medį. Žmonės nenukentėjo, tik „traumas patyrė“, matyt, ne vietoje pasimaišęs medis ir pats automobilis „Opel“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281-1 str. 1 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius