Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai nesiseka, tai nesiseka: pakruojietis naują bylą užsidirbo deportavimo iš Anglijos metu

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Anglijos už įstatymų pažeidimus išsiųstą Pakruojo rajono gyventoją. Tarp jo dokumentų VSAT pareigūnai aptiko, įtariama, suklastotą lietuvišką vairuotojo pažymėjimą.
Prie sienos su Lenkija – kontrolės atnaujinimo pratybos
Asociatyvi iliustracija / VSAT Varėnos rinktinės nuotr.

Penktadienį Vilniaus oro uoste dirbę VSAT pareigūnai jau turėjo informacijos, kad iš Londono atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo. Orlaivio įgula, kaip įprasta tokiais atvejais, pasieniečiams perdavė iš Anglijos už įstatymų pažeidimus išsiųsto 25 metų Pakruojo rajono gyventojo dokumentus. Vyras buvo pristatytas į oro uosto užkardos patalpas.

Jo dokumentų patikros metu pasieniečiai taip pat išsiaiškino, kad keleivio turėtas lietuviškas vairuotojo pažymėjimas, įtariama, yra visiška klastotė.

Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai Pakruojo rajono gyventojui gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Areštinėje vyras praleido beveik 2 paras. Pakruojo rajono gyventojui skyrus kardomąsias priemones (dokumentų paėmimą ir rašytinį pasižadėjimą neišvykti) jis paleistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius