Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaimynėms grasinęs ir lytinį organą per langą joms rodęs rokiškėnas spruko į užsienį, bet nuo bausmės neišsisuko

Už pasityčiojimą iš kaimynių įžūliai nepadoriu poelgiu 25 metų D.M. nuteistas vienerių metų penkių mėnesių laisvės atėmimu – tokį nuosprendį paskelbė Rokiškio rajono apylinkės teismas, išnagrinėjęs prokurorų perduotą baudžiamąją bylą.
Prostitucija
Asociatyvinė iliustracija / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Ikiteisminį tyrimą atlikę Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad prieš dvejus metus jaunuolis susikivirčijo su kaimynėmis, paprašiusiomis pritildyti garsią muziką, tą vakarą sklidusią iš jo buto pro atvirą langą. Triukšmadarys, išplūdęs moteris ir joms pagrasinęs, po to dar pademonstravo savo lytinius organus. Atvykusius pareigūnus pasitikęs jaunuolis buvo gerokai apsvaigęs nuo alkoholio – jam nustatytas 3,05 promilių girtumas.

Nusikaltimo tyrimui vadovavusios Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorės Irenos Pšalgauskienės, dirbančios Rokiškyje, teigimu, anksčiau jau teistas rokiškėnas bandė išvengti atsakomybės už sako poelgius pasprukdamas į užsienį, tačiau buvo sulaikytas ir nuo bausmės neišsisuko.

Už kaltinamojo pargabenimą iš užsienio prokurorų prašymu priteista atlyginti dėl to patirtas išlaidas – beveik pusketvirto tūkstančio litų.

Baudžiamasis kodeksas tam, kas necenzūriniais žodžiais, patyčiomis ar nepadoriu elgesiu sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, numato laisvės atėmimo bausmę iki dvejų metų, pažymima Panevėžio apygardos prokuratūros vyriausiosios specialistės komunikacijai Vidos Bielskytės ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius