Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karklės festivalyje pareigūnai narkotikų rado ir kišenėse, ir automobiliuose

Klaipėdos pareigūnai Karklės muzikinio festivalio metu vieną po kito „sėmė“ asmenis, pas kuriuos rasta narkotinių medžiagų.
Karklės festivalio akimirkos
Karklės festivalio akimirkos / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.
Temos: 2 Narkotikai Karklė

Festivalio apsaugos poste apsaugos darbuotojas sulaikė 2000 metais gimusį vaikiną, pas kurį dalinės apžiūros metu rastos keturios tabletės, įtariama, jog tai gali būti narkotinė medžiaga.

Policijos pareigūnai su tarnybiniu šunimi, patikrino automobilį „Audi“, kurio daiktadėžėje rastas plastiko maišelis su baltais milteliais, bei žalsva augalinės kilmės medžiaga. 1997 metais gimęs automobilio savininkas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Muzikos festivalio metu, policijos pareigūnai patikrino automobilį „VW Passat“, kurio galinėse durelėse rado penkias oranžines tabletes. 1998 metais vaikinas prisipažino, jog tabletės priklauso jam.

Automobilių stovėjimo aikštelėje, patikrinus automobilį „Škoda Octavia“ vairuotojo pusės durelių kišenėje rasta piniginė, kurioje buvo paketėlis su biria medžiaga. Taip pat automobilyje rasta kuprinė, kurioje taip pat buvo birių miltelių, galimai narkotikų. 1997 ir 1999 metais gimę vaikinai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Kitoje festivalio vietoje Patrulių rinktinės pareigūnai, atlikę dalinę apžiūrą, 2000 m. gimusio vaikino kelnių kišenėje aptiko folijos lankstinuką su dvejomis tabletėmis, bei maišelį su baltais milteliais.

Karklės kaime ,automobilių stovėjimo aikštelėje, patikrinus automobilį „Opel“, durelėse rastas lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga. 1997 metais gimęs automobilio savininkas uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius