Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaune naktį kilusio gaisro metu apdegė moteris, išgelbėtas 6 mėnesių kūdikis

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, Kaune, daugiabutyje kilo gaisras. Nelaimės metu medikų pagalbos prireikė vienai gyventojai.
Vilkikų gaisras Kaune
Asociatyvinė iliustracija: skubantys Kauno ugniagesiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešimo bendrasis pagalbos centras apie gaisrą J. ir A.Gravrogkų gatvėje sulaukė 3 valandą nakties. Buvo pranešta, kad dega butas, penktame pastato aukšte koridoriuje daug dūmų.

Atvykę ugniagesiai pro buto, esančio 5-ame namo aukšte langus išvydo rūkstančius dūmus. Viduje matėsi liepsna, buvo stipriai uždūmintos laiptinės ir koridoriaus patalpos.

Pirminiais duomenimis gaisras kilo dėl elektros prietaisų naudojimo. Gaisro metu išdegė butas, viduje buvę namų apyvokos daiktai ir baldai, aprūko sienos ir lubos, taip pat aprūko namo bendro naudojimo patalpų sienos ir lubos.

Bendrabučio tipo buto nuomininkė 66 metų amžiaus N.D. buvo rasta koridoriuje ir sąmoninga perduota medikams. Dėl rankos ir peties nudegimų bei apsinuodijimo dūmais moterį medikai išvežė į Kauno klinikas.

Dėl kilusio pavojaus šalia degusio buvo gyvenusiems gyventojams ugniagesiai per langus keltuvu iškėlė dviejų asmenų šeimą su vos 6 mėnesių kūdikiu.

Per laiptinę evakuoti 6 suaugę penkto aukšto gyventojai ir 3 vaikai.

Gesinant gaisrą buvo sulietas ketvirtame aukšte esantis butas. Buvo atjungtas elektros tiekimas 5-ame aukšte ir išvėdintos patalpos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius