-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 19 /2021 04 20

Kaune nuo skardžio nuvažiavo vilkikas: vairuotojas ligoninėje mirė

Bendrasis pagalbos centras praneša apie nelaimę Kauno R.Kalantos gatvėje – čia pirmadienio popietę nuo skardžio nuvažiavo vilkikas „Man“, kurio vairuotojas buvo gaivinamas įvykio vietoje, vėliau mirė ligoninėje. Kliudyti ir ta pačia kryptimi važiavę „Audi“ bei BMW automobiliai. Pastarojo vairuotoja išvežta į gydymo įstaigą.
Vilkiko avarija Kaune
Vilkiko avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Balandžio 19 dieną 17.19 valandą Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno R.Kalantos gatvėje įvyko eismo įvykis, nuo skardžio nuvažiavo vilkikas.

VIDEO: Kaune nuo skardžio nuvažiavo vilkikas – sumaitotas ir BMW automobilis

Kaip 15min informavo Kauno apskrities policija, 17.22 valandą gautas pranešimas, kad apvirto vilkikas, vairuojamas 1974 metais gimusio vyro.

Policija pranešė, kad vilkiko vairuotojas 18.50 val. ligoninėje mirė.

Vilkikas dar kliudė ir ta pačia kryptimi važiavusius „Audi Q3“ ir BMW X6 automobilius. BMW vairavusi 1968 metais gimusi moteris pristatyta į gydymo įstaigą dėl nugaros sumušimo.

Tikėtina, kad vilkikas nustūmė BMW ir nulėkė skardžiu (apie 10 metrų) žemyn link pėsčiųjų tunelio. Laimei, pirminiais duomenimis, niekas iš pėsčiųjų nenukentėjo.

VIDEO: Kaune nuo skardžio nuvažiavo vilkikas, kliudytas ir BMW automobilis

Policijos duomenimis, vilkiko vairuotojas gaivintas vietoje. Jis nebuvo prispaustas kabinoje. Vairuotoją iš kabinos ištraukė praeiviai – jie pirmieji ir ėmėsi gaivinimo veiksmų. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai perėmė gaivinimą, kol atvyko medikai.

Prabėgus valandai, spec. tarnybos vis dar plušo įvykio vietoje.

Iš sunkiasvorio automobilio kuro bako bėgo kuras. Naftos produktai surinkti.

Nusidriekė automobilių spūstis. Uždarytas Ateities plento pravažiavimas link Petrašiūnų.

Vairuotojams patariama vengti Petrašiūnų ir Amalių apvažiavimo, kuris yra tapęs tikrų tikriausiais spąstais vilkikams – neretai jie šioje vietoje nuskrieja nuo kelio, o vairuotojai dažnai keiksnoja nuvažiavimą bei jo nuolydį.

Papildyta balandžio 20 dieną. Naktį iš pirmadienio į antradienį vis dar buvo šalinami šios avarijos padariniai. 2.29 valandą ugniagesiai gelbėtojai sulaukė pranešimo iš policijos komisariato, kad kranu patraukus vilkiką, liko apie 10 kv. m plote išsilieję naftos produktų.

Iškviesta UAB „Sanresa“, kuri surinko ir neutralizavo išsiliejusius naftos produktus. Ugniagesiai nukasė žemėmis užverstą dviračių bei pėsčiųjų taką.

15min primena, kad pastaruoju metu nuo skardžio Kaune nulekia nebe pirma transporto priemonė. Balandžio 18 dieną 02.21 valandą Kaune, S.Dariaus ir S.Girėno g., galimai nepasirinkus saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto automobilis „Subaru Outback“.

Į gydymo įstaigą pristatytas vyras, gimęs 1998 metais, kitam vyrui, gim. 2000 metais, medikų, pirminiais duomenimis, neprireikė.

Vairuotojas buvo blaivus.

Kas vairavo transporto priemonę, aiškinasi pareigūnai.

Kaip apie šį įvykį pranešė ugniagesiai gelbėtojai, automobilis „Subaru Outback“ buvo nukritęs nuo šlaito maždaug 40 metrų, viduje buvo prispaustas vairuotojas, keleivis nenukentėjo.

Vairuotojas (be sąmonės) ištrauktas hidrauline įranga, perduotas medikams, išvežtas į klinikų Skubios pagalbos skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius