Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune per avarijas sužaloti du policininkai, apgadintas troleibusas

Penktadienį Kaune užfiksuotos dvi avarijos, į kurias pateko policininkai. Incidentai įvyko laisvu nuo pareigūnų darbo metu, su asmeniniais automobiliais.
Kelių policijos reidas Tvirtovės alėjoje
Asociatyvi iliustracija / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.
Temos: 1 Avarija Kaune

Kaip praneša Policijos departamentas, apie 13 val. Pramonės pr., automobilis „Honda Jazz“, vairuojamas moters (g. 1997 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir sustojusį automobilį „Mercedes Benz E320“, vairuojamą blaivaus ne tarnybos metu neuniformuoto Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūno (g. 1990 m.).

Per eismo įvykį nukentėjo „Mercedes Benz E320“ vairuotojas, kuris dėl galvos sumušimo ir kaklo patempimo, po med. apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Apie 16 val. 10 min. Šiaurės pr. – S.Žukausko g. sankryžoje, troleibusas „Solaris“, vairuojamas vyro (g. 1949 m.) atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį nuosavą automobilį „Mercedes Benz A170“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuota blaivi Kauno apskr. VPK pareigūnė (g. 1979 m.).

Per eismo įvykį sužalota pareigūnė, kuri dėl galvos sumušimo išvežta į ligoninę, kur po med. apžiūros, išleista gydytis ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius